Jövőre jól megszórják csillagokkal a hollywoodi Hírességek sétányát

2020.06.19. 10:05 Módosítva: 2020.06.19. 12:26

Harmincöten, köztük Benedict Cumberbatch, Zac Efron, Josh Brolin, Don Cheadle, Shia LaBeouf és Naomi Watts kapnak csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán 2021-ben, írja az MTI.

Az 1970-es Love Story sztárjait, Ali MacGrawt és Ryan O'Nealt egymás melletti csillaggal tüntetik ki egy dupla ünnepség keretében. A következő évben csillagot kapó zenészek között van Kelly Clarkson, Missy Elliott, Don McLean és a Jefferson Airplane rockzenekar. Az 1955-ben elhunyt dzsesszlegenda, Charlie Parker posztumusz kapja meg az elismerést. A színészek között Laura Linney, Courteney Cox és Christian Slater is csillagot kap a sétányon.

Az új jelölteket több száz híresség közül választották ki. Arról, hogy pontosan mikor leplezik le a cementbe ágyazott plaketteket, nem közöltek információt.

A Hírességek sétánya egy járdaszakasz a Los Angeles-i Hollywood Boulevardon, amelyen csillagot mintázó plaketteket helyeztek el. Az első csillagot 1960-ban Joanne Woodward színésznő kapta, azóta már több mint 2600 csillag díszíti a sétányt.

Idén mások mellett Lucian Grainge zenemogul és 50 Cent rapper is felavathatta a csillagát. A koronavírus-járvány miatt március óta szüneteltették a ceremóniákat.  • Hírek
  • Bankszámla