Kim Kardashiannal érkezik az Amerikai Horror Story új évada, itt az első előzetes

2023.09.07. 07:33
Megjelent a hivatalos előzetese az Amerikai Horror Story régóta várt új évadának. A horrorantológia 12. évadában Emma Roberts és Kim Kardashian is szerepel.

Az Amerikai Horror Story 12. évada, amely a Delicate alcímet viseli, még több fordulatot és izgalmat ígér, köszönhetően a történetben és a szereplőgárdában esedékes néhány nagy változásnak – írja a Dexerto. Az első hivatalos előzetes szeptember 6-án jelent meg.

Míg az előző 11 évad egy-egy eredeti, hátborzongató történetet mesélt el, addig a következő évad az első olyan lesz, amely egy készülő könyvet adaptál.

Úgy tűnik, hogy a sorozatot nem késleltetik a hollywoodi sztrájkok, szeptember 20-án debütál majd az FX-en.

A sorozat veteránja, Emma Roberts is visszatér a 12. évadban, de mellette a valóságshow-sztár Kim Kardashian is szerepel majd. További visszatérők az előző évadokból többek közt Billie Lourd, Denis O'Hare és Zachary Quinto.

A Delicate címet viselő évad Danielle Valentine hamarosan megjelenő Delicate Condition című regénye alapján készült. A könyv egy nőről szól, aki arról van meggyőződve, hogy egy sötét alak mindent megtesz azért, hogy a nő soha ne essen teherbe.