Teljesen új köntösben tér vissza a Netflixre a Terminátor

2023.11.13. 06:46
A Netflix a Geeked Week eseményén osztott meg egy hivatalos teasert, ami szerint anime formában jelenik meg az ikonikus film.

A Netflix a Terminator-franchise anime-kezelését adja egy új sorozatban, amely hamarosan megjelenik a streamingplatformon.

A vállalat közzétette az első teasert a Terminator: The Anime Series címmel a hétvégén, a Geeked Week eseményen. Egyelőre kevés a részlet, de a Variety már tudja, hogy a produkciót a Production IG készíti, a japán animációs stúdió, amely az eredeti Ghost in the Shell film és a spinoff tévésorozat mögött áll.

Terminator: The Anime Series 1997 augusztusába repít vissza minket, amikor a Skynet mesterséges intelligencia először vált öntudatossá és fordult az emberek ellen. A Variety szerint számos új karaktert is felvonultat majd.

A Skydance és a Project Power írója, Mattson Tomlin, aki a sorozat írója és showrunnerje is lesz, szintén executive producerként vesz részt a munkában. A Netflix még nem jelentett be megjelenési dátumot, és nem mutatott előzetes jeleneteket sem, így reméljük, hamarosan kapunk egy bővített trailert.