Bill Skarsgard bújik Brandon Lee ikonikus karakterének bőrébe

2024.03.14. 12:07

A holló (The Crow) teljes trailerére még kicsit várni kell, de a rajongók már bepillantást nyerhetnek a készülő produkcióba. A várva várt reboot címszerepében Bill Skarsgard.

Skarsgard olyan karakter bőrébe bújik, amelyet Brandon Lee tett ismertté, végül tragikussá az eredeti, 1994-es filmben. Leet a film forgatásakor megsebesítette egy kellékfegyver, a színész pedig belehalt a hasi sérüléseibe.

Változtatni kellett a filmen

Bár a legtöbb jelenetét már leforgatta, ahhoz, hogy a film végül elkészüljön, néhány helyen át kellett írni, effekteket bevetni, és egy dublőrt is alkalmaztak.

Harminc évvel később Skarsgard alakítja Eric Dravent, egy feltámadt zenészt, hogy bosszút álljon a menyasszonyát meggyilkoló bandán. 

A holló Rupert Sanders rendező műve, a filmben pedig Danny Huston, Laura Birn, Jordan Bolger és Isabella Wei is látható.

Az eredeti film mély nyomot hagyott a kultúránkban

– mondta Victor Hadida, Molly Hassell és John Jencks producer közös nyilatkozatukban, amikor bejelentették a rebootot.

Nagyon örülünk, hogy új adaptációt készíthetünk a mai közönség számára, ami tiszteletben tartja ezt az örökséget. Rupert mesterien hozta az új dimenziókat, hogy egy kortárs univerzumot teremtsen ehhez az időtlen, halhatatlan szerelemről szóló sagához, és alig várjuk, hogy megosszuk ezt a víziót a közönséggel.

A néhai Samuel Hadida és a néhai Edward R. Pressman is producerei voltak a filmnek.