Megjelent a Beetlejuice folytatásának új előzetese

2024.05.25. 06:24
A Warner Bros új előzetest adott ki a „Beetlejuice Beetlejuice” című filmhez, az 1988-as vígjáték-horror klasszikus folytatásához. Michael Keaton visszatér a mocskos szájú, alakváltó ghoul szerepében, akihez új szereplők, név szerint Jenna Ortega, Willem Dafoe, Monica Bellucci és Justin Theroux csatlakoznak. Az eredeti filmből ismert Winona Ryder és Catherine O'Hara is visszatérnek a szerepükhöz.

A „Beetlejuice Beetlejuice” című filmben a Deetz klán visszaköltözik Winter River-i otthonukba, miután a családban hirtelen haláleset történt. Amikor Lydia (Ryder) lázadó tinilánya, Astrid (Ortega) felfedezi a pincében elrejtett portált a túlvilágra, a pajkos szellem, Beetlejuice neve óhatatlanul háromszor ismétlődik, és meghívja őt, hogy ismét pusztítást végezzen a Deetz család otthonában.

„Az élők, a holtak... együtt tudnak létezni? Azért vagyunk itt, hogy kiderítsük” – mondja Winona Ryder Lydiája a trailerben.

A „Beetlejuice Beetlejuice” a legújabb horror cím, amelynek főszereplője Jenna Ortega. A színésznő korábban szerepelt a Netflix sorozatában, a „Wednesday”-ben, mint a címadó Addams családtag, valamint Ti West "X" című filmjében és az újraindított „Scream” franchise két részében. Nemrég azonban bejelentették, hogy Ortega nem tér vissza a „Sikoly 7”-ben, mivel a „Szerda” 2. évadjával ütközik az időbeosztása.

Tim Burton a folytatást producerként és rendezőként is jegyzi, a forgatókönyvírók Alfred Gough, Miles Millar és Seth Graheme-Smith. Az executive producerek között van Brad Pitt, David Katzenberg, Laurence Senelick, Gough, Millar, Sara Desmond, Katterli Frauenfelder és Andrew Lary. A film zenéjét Danny Elfman komponálja.

A „Beetlejuice Beetlejuice” szeptember 6-tól kísért a mozikban.