Gagyi előzetest kapott az új Hellboy-film, mégis nagy dobás lehet a produkció

2024.07.03. 07:17
Öt évvel a David Harbour-féle reboot bukása után új film készül Hellboyról, vagyis Pokolfajzatról, amelynek a minap meg is érkezett az előzetese. A főszereplő bőrébe a Deadpool 2. sztárja, Jack Kesy bújik.

Hellboy: The Crooked Man első ránézésre egy rajongók által összevágott film, az előzetes olyan, mintha az  Alkonyat-ot ollózták volna össze aStranger Things-szel és azAmerikai Horror Story későbbi évadaival. Ugyanakkor sokkal ígéretesebbnek tűnik, mint ahogy azt elsőre hinnénk.

Megosztó mozi lesz

A filmet Mike Mignola, az eredeti képregény alkotója írta Christopher Goldennel közösen. Az új trailer láttán azonban éppen Mignola neve osztotta meg a rajongókat: a YouTube-on rengeteg kommentelő gondolta úgy, hogy az ő neve garancia arra, hogy valóban jó film készüljön.

Olyan film, amely hű az eredeti képregényhez,

amely valóban horror stílusban készült. 

Ezzel szemben több hozzászóló olcsónak és megúszósnak vélte a filmet, de tekintve, hogy az előző, nagy költségvetésű adaptáció csúnyán megbukott, így legalább az anyagi kockázat kisebb.

A The Crooked Man az 1950-es években játszódik az Appalache-hegységben. Boszorkányok és egy titokzatos démon borzolja a kedélyeket, ráadásul kiderül, hogy Pokolfajzat nem először találkozik a titokzatos lénnyel. A vörös főhős és az BPRD-nek dolgozó újonc ügynöktársa a démon nyomába ered, a filmvásznon pedig valódi horrorsztori bontakozik ki.

Bár hivatalos premierdátum egyelőre nincs, a film valószínűleg még idén érkezik a mozikba.