Saoirse Ronan rettentően bánja, hogy elbukott egy Harry Potter szerepet

2024.10.09. 19:59
Saoirse Ronan egy interjúban vallotta be, hogy „évekig vele maradt”, hogy nem kaphatta meg Luna Lovegood boszorkánytanonc szerepét a Harry Potter-filmekben. A 30 éves színésznő szerint nagyon megviselte az elutasítás.

Saoirse Ronan nemrég Jimmy Kimmel műsorában árulta el, hogy mai napig nem tudja elengedni, hogy lemaradt egy szerepről – írja a Variety. 

A színésznő felidézte, hogy tizenéves korában a 2007-es Harry Potter és a Főnix Rendje című film válogatóján járt, hogy eljátszhassa Luna Lovegood boszorkánytanonc szerepét.

Mint mondta a meghallgatáson „szinte fél Írország ott volt”. Saoirse Ronant nagyon megviselte az elutasítás, ugyanakkor sejtette, hogy túl fiatalnak tartják majd a szerepre.

Vannak dolgok, amiket passzol az ember, aztán amikor bemutatják, azt gondolja az ember, hogy Istenem, milyen rosszul döntöttem. De ami évekig velem maradt, az nem egy olyan dolog volt, amire én mondtam nemet, csak nem kaptam meg a szerepet. Vesztettem, ismét. Ez egy visszatérő motívum nálam

– emlékezett vissza Saoirse Ronan.

A történtek ellenére Saoirse Ronannek sem kell szomorkodnia. A színésznőt pályafutása alatt már négy alkalommal is Oscar-díjra jelölték. Saoirse Ronan 12 éves volt, amikor a Vágy és vezeklés című filmben nyújtott alakításáért vált esélyessé az aranyszoborra.