Visszatérő kedvencek kerülnek a középpontba az új Agymenők spinoffsorozatban

2024.10.12. 06:28
A fejlesztés alatt álló, még cím nélküli Agymenők spinoffsorozat háza táján újabb fejlemények vannak: úgy tűnik, a sorozat megtalálta első három szereplőjét, akik az eredeti sorozatban mellékszereplőként voltak jelen.

A Maxnál (korábbi nevén HBO Max) készülő Agymenők spinoffsorozat első három szereplője, Brian Posehn, Lauren Lapkus és Kevin Sussman már megvan. A Variety értesülései szerint mindhárom színész az eredeti sorozatban játszott szerepéhez fog visszatérni. A sorozatot először 2023 áprilisában jelentették be, de a pontos cselekmény részletei még titkosak.

A sorozat fejlesztés alatt áll, és egyelőre még nem kapott zöld utat.

A három színész őket lekötő szerződések hatálya alatt áll, míg Chuck Lorre, az Agymenők társalkotója producerként adja nevét a projekthez.

Kevin Sussman az Agymenők második évadától kezdve a képregénybolt tulajdonosát, Stuart Bloomot alakította, és végül állandó szereplő lett. Összesen több mint 80 epizódban játszott a sorozatban, beleértve a finálét is. Sussman olyan sorozatokban alakított szerepeiről is ismert, mint az ABC Betty a csúnya lány című programja, a Minden kémiaA nevem Earl és a Nancy ül a fűben (Spangli).

Brian Posehn Bert Kibbler szerepében tűnt fel, aki egy geológus a Caltechen. A karakter később belezúgott Amybe (Mayim Bialik), Sheldon párjába. A 6. évadtól kezdve 15 epizódban szerepelt a sorozatban. Posehn kétszeres Emmy-jelölt a Mr. Show írói munkájáért, emellett kiváló komikus is.

Lapkus játszotta Denise-t, Stuart képregényboltjának helyettes vezetőjét és Stuart későbbi szerelmét a 11. és 12. évad nyolc epizódjában. E mellett Lapkus olyan sorozatokban megformált szerepekről ismert, mint a Narancs az új fekete.

Ha a projektet valóban tető alá hozzák, ez lenne a negyedik sorozat az Agymenők univerzumában. Az anyasorozat mellett, amely 12 nagy nézettségű évadon keresztül futott a CBS-en, az Ifjú Sheldon című előzménysorozat 2024 májusában fejezte be saját hét évadját a csatornán. E sorozat spinoffja, a Georgie & Mandy első házassága Montana Jordan és a Hannah Montana sorozatból ismert Emily Osment főszereplésével október 17-én debütál a CBS-en.