Rosario visszamondta a pornóvideót

2007.08.15. 15:18
A haláldögös Rosario Dawson mégsem szerepel Kevin Smith legújabb vígjátékában a Zack and Miri Make a Porno-ban, adta hírül a cinematical.com.

A lúzer pornóvideósokról szóló film főszerepet Rosario Dawson mégsem vállalta, így a januári forgatást a rendező elhalasztotta. "A Zack and Miritől már az előkészületi szakaszban elment a kedvem, másik női főszereplőt nagyon körülményes keríteni" - mondta Smith az osztálytalálkozójukra házipornóval készülő két balfék történetéről.

Rosario Dawson azért utasította el Kevin Smith felkérését, mert D.J. Caruso is megkereste új thrillere, az Eagle Eye forgatókönyvével, amiben egy naplopó srác és egy egyedülálló anya belekeveredik egy terroristák által kitervelt politikai gyilkosságba. A Shop Stop 2-ben Rosario az egyik főszereplő volt, a liftező mellekkel táncoló Becky, akit kezdetben még a rendező felesége, Jennifer Schwalbach alakított volna. A forgatókönyv megfordult Liv Tyler és Sarah Silverman kezében is, mielőtt Dawsoné lett volna a szerep, akinek az alakítása végül annyira lenyűgözte Simth-t, hogy a Zack and Miri stábjában mindenképpen viszont akarta őt látni.

Smith nem először csalódott: a Dogmában eredetileg Joey Lauren Adams lett volna a női főhős és Samuel L. Jackson a tizenharmadik apostol, de végül Linda Fiorentino és Chris Rock helyettesítették őket.

"Rákoncentrálok a Hősökre" - mondta még a rendező, aki a Heroes: Origins című hatrészes minisorozatot vállalta el. A Hősök spinoff szériájában minden epizód egy korábban még nem ismert, szuperképességű emberről szól, akik közül a nézők beszavazhatják kedvencüket a Heroes harmadik évadába.