Paris Hilton mint nyak nélküli Lucy

2006.08.04. 14:52
A színész-énekesnő, Jennifer Lopez nem szerepel a Dallasban, adta híről az E! Online. Paris Hilton közben bejelentette, szívesen eljátszaná az eredetileg nyaknélküli Lucyt.

"A sorozat óriási rajongója voltam, soha nem hagytam ki egy részt se"- nyilatkozta Paris Hilton, aki a Viasztestekben debütált a filmvásznon. Majd hozzátette: "De az igazság az, túl nagy kihívás lenne számomra egy nagyobb szerep. Azt mondtam nekik, szükségem van néhány kisebb szerepre, hogy bevállalhassak egy nagyobbat."


Szívesen játszana

Paris Hilton nagy versenyre számíthat, hiszen mellette Katie Cassidyt vagy Scarlett Johanssont szeretnék megnyerni Lucynek.

Jennifer Lopez közben közzétette, hogy mégsem vállalja el Samantha szerepét. Nem J-Lo az első nagy név, aki kikerül a produkcióból, hiszen sokáig úgy volt, Luke Wilson alakítja Bobby Ewingot, akit a sorozatban bekövetkező halála után visszaszavazott a lelkes rajongótábor.

Az előkészületi fázisban lévő filmhez már leszerződtették John Travoltát Jockey Ewingnak, Ellie szerepére Shirley MacLaine-t nyerték meg, míg Pamelát a született feleségek Bree-jeként ismert Marcia Cross alakítja majd. 1978-1991-ig kísérhették figyelemmel a nézők Amerikában a Ewing család életét, aminek legújabb moziverzióját a Csavard be, mint Beckham! rendezője, Gurinder Chadha viszi vászonra.