Vince, Artúr
-6 °C
2 °C

Playboy-nyuszi Görög Zita mellett a mozivásznon

2005.09.13. 11:35
Görög Zita és Lipcsei Betta mellett még egy modell szerepel a Fej vagy írás című új magyar romantikus vígjátékban: Pantinchin Edina magyar Playboy-nyuszi Pindroch Csaba titkárnőjét játssza.

Pantinchin Edina, aki 2003 novemberében volt a Playboy címlaplánya, csatlakozott Lengyel Andor Fej vagy írás című most készülő filmjének stábjához - számolt be a Reggel.hu.

Pantinchin Edina
Pantinchin Edina
Forrás: missbalaton.hu

A lap kérdésére az egykori Playboy-nyuszi elmondta, régi, gyerekkori álma teljesült a filmszereppel és alig várja, hogy viszontlássa magát a filmvásznon. "Lehet, hogy kis szerepnek számít, de számomra nagyon izgalmas" - nyilatkozta Pantinchin Edina. A győri lány Görög Zita filmbeli menedzserének, Pindroch Csabának játssza majd a titkárnőjét.

Bár először forgat, a modellkedésben már komoly sikereket ért el: 2004-ben ő volt az a magyar Playboy-nyuszi, aki meghívást kapott a világhírű magazin ötvenéves születésnapi partijára Los Angeles-be. Pantinchin jelenleg a Kodolányi János Főiskola kommunikáció szakának hallgatója és a cikk szerint a diploma után szeretne "a rádióban vagy valamilyen PR-ügynökségnél dolgozni".

Görög Zita és a félszeg egyetemista

A romantikus film sztorija a Sztárom a páromra hajaz, "amennyiben értelmiségi félszeg fiú, és híres, fotogén nő szerelme az alapszitu, és közben szerelmi csalódás jelenti a hullámvölgyet. Csak mindez magyar viszonylatokban" - nyilatkozta korábban az Indexnek a rendező Lengyel Andor.

A Fej vagy írás egy kemény, vérprofi modell, Mariann (Görög Zita) és egy szegény, esetlen egyetemista (Keller János) egymásra találásának története. Lipcsei Betta, a 18 éves modell a filmben Mariann húgát játssza, Havas Henrik pedig tanárszerepben tűnik fel.

A forgatást ezekben a napokban fejezik be, a film november 10-én kerül a mozikba.