Neten a Die Hard 4 eleje

2007.06.21. 09:42
Korábban Bruce Willis egy netes fórumon védte meg cigi- és káromkodásmentesre szabott új filmjét. Most a jövő héten debütáló Die Hard 4 első jelenete került fel a netre, hogy meggyőzze a rajongókat: a negyedik részre is érdemes befizetni.
Két perc káromkodásmentes párbeszéd után tömör akcióval indít a Die Hard széria negyedik darabja, derül ki a premier előtt egy héttel nyilvánosságra hozott első nyolc percből. A Legdrágább az életed Magyarországon az amerikai bemutató napján, június 27-én debütál.


Kattintson a képre az első 8 percért!

A szélvédő csókja

A jelenetben a bőrdzsekis John McClane éppen egy fiatal hackert tartóztatna le, amikor megjelennek a színen a terroristák, és hosszú tűzpárbajba keverednek vele. Az első robbanást a harmadik percnél kapjuk, majd az ellenfelek egyetlen tárcsere mellett megszámlálhatatlan mennyiségű töltényt lőnek ki.

A leglátványosabb akció mégsem Bruce Willisé, hanem az egyik terroristát játszó Cyril Raffaellié, aki a B13 - A bűnös negyed főszereplője volt, de szerepelt a Sárkány csókja című Jet Li-filmben is. A francia kaszkadőr a harmadik emeletről három nekirugaszkodással ugrik le az utcára, mielőtt felkenődik McClane autójának szélvédőjére.

A 2007-es Die Hardot Len Wiesemann, az Underworld rendezője jegyzi. A fiatal hackert Justin Long játssza, és ugyanebben a szerepkörben tűnik fel a Mission:Impossible 3-ból ismert Maggie Q is. A kínai exmodell megjelenésére viszont nyolc percnél tovább kell majd várni.