Szülni tanították Angelina Jolie-t

2007.06.13. 12:01
A Mighty Heart című filmben annyira hiteltelen volt Angelina Jolie a szülési jelenetben, hogy a rendezőnek elő kellett játszania.

"A szülési jelenet nagyon vicces volt, mert én császármetszéssel szültem, így a forgatás alatt nem jól sikítoztam. A rendező kezdte el mutatni, aztán az egész stáb vele sikítozott" - nyilatkozta Angelina Jolie a film bemutatója után. A színésznő tavaly adott életet Shiloh nevű lányának a forgatás előtt pár héttel, de a kislány császármetszéssel jött világra.

"Michaelnak el kellett magyaráznia, hogyan viselkednek szülésnél a nők. Nagyon szórakoztató, hogy egy maroknyi férfi elmagyarázza egy nőnek, mit csináljon ilyen helyzetben" - mondta Michael Winterbottom rendezőre utalva Jolie, aki a Pakisztánban meggyilkolt amerikai újságíró, Daniel Pearl terhes özvegyét alakította.

Daniel Pearlt 2002-ben rabolták el, majd megölték a terroristák Pakisztánban. Marianne Pearl, aki francia újságíróként dolgozott, ekkor terhes volt. A film társproducere Brad Pitt, aki még Jennifer Anistonnal együtt hozta létre a Plan B nevű produkciós céget, és szerezte meg a forgatás jogait.

A filmet Indiában és Csehországban forgatták és a cannes-i filmfesztiválon mutatták be először.