Indul az Index online filmszemléje

2005.02.16. 12:00
Három eset létezik.

1.) Ön elment a Filmszemlére és elégedetten távozott.
2.) Elment a Filmszemlére, majd megállapította, hogy inkább egy évértékelő beszéddel kombinált gyökérkezelésre fizetett volna be.
3.) El sem ment a Filmszemlére.

Ha a második vagy harmadik eset az igaz, próbálkozzon inkább velünk. Ezennel meghirdetjük ugyanis az Index Online Szemléjét, amit ingyér lehet nézni, zsűri nincs, a monitor körül bónuszajándékként nem mászkálnak szakállas-fotósmellényes szakmabeliek az oldalukhoz szorított bőrtáskával, benne lopott milliókkal. Csak Ön és az egér, de nem akarunk pornográf irányba elmenni.

Szóval tűkön - mit tűkön, szamurájkardokon - ülve várjuk az olvasók 2004-ben vagy 2005-ben készült kisfilmjeit, lehetőleg sztorival rendelkező játékfilmeket, mert mi azt szeretjük a legjobban. Sőt, ha már lehet kívánni, akkor legyen benne sikamlós szex meg földönkívüli, de megkötés persze nincs. Sem témában, sem műfajban. Méretben azért mégis: a beküldött munkák - józan önkorlátozásból - lehetőleg ne legyenek tizenöt percnél hosszabbak. És-vagy 100 megabájtnál. És tömörítsék össze annyira, amennyire nem szégyellik. A munkákat elküldhetik DVD-n, vagy feltehetik valahová a Nagy Világhálóra, mi meg majd ügyesen leszedjük onnan. Email eszükbe ne jusson!

A pap és az agyvelőmaradványok

Kedvcsinálónak máris egy igazi, megnézhető filmmel indítunk a száraz felhívás helyett. Az IOSZ nyitó darabja Bisztray Sándor Mennyei Béke című mozija, amiben meglepően véres jelenetek játszódnak egy pap körül, aki elkövette azt a döntő hibát, hogy kínai étterembe ment ebédelni, aztán pedig hugyoznia kellett. A puskaporszagú folytatásról többet azért nem árulnánk el. Utáljuk a zsákbamacska kifejezést, mindenesetre ide kattintva letöltheti a film legelejét (DivX, 22 megabájt), ízelítőnek. Ha felpiszkálta az érdeklődését, innen töltheti le a teljes, 87 megabájtos filmet, Mpeg formátumban.

Ha ez meghozta a kedvét, küldje el nekünk bátran legfrissebb kisfilmjét vagy szóljon a barátjának, akinek éppen hever egy kurta pornómusicalje a fiókban. A címünk 1134 Klapka utca 1-3., a borítékra írjanak bármit, úgyis rájövünk, mi van benne.

Ha elég mű érkezik be, csinálunk hozzá fórumokat és szavazólapot, sőt egy idő múlva az sem elképzelhetetlen, hogy díjakat is osszunk. Addig is nyomják a piros gombot nagy lendülettel és tömörítsenek teljes erőből.

Jó mozizást!