Előbuggyant Sophie Marceau melle Cannes-ban

2005.05.17. 20:36
"Sophie Marceau alig érkezett meg a Cannes-i fesztiválpalota elé Egoyan új filmje, a Where the Truth Lies bemutatójára, amikor lecsúszott a vállpántja, és előbuggyant a bal melle" - írja a News.com. A videóra rögzített képsor négy nappal később, május 17-én letölthető flashben felkerült a netre.
Vadul kattogtak a vakuk, mikor az Atom Egoyan-film május 13-ai premierjére érkezett Marceau előrehajolt, és az estélyijéből előtűnt a melle (2 Mb). Az esetet a News.com megfogalmazása szerint a francia színésznő "gall vagánysággal" kezelte, vagyis "megrántotta a vállát és nevetett".

#alt#

Persze előbb visszatette mellét, hogy zavartalanul folytatódhasson tovább a film Cannes-i premierje. Erre szükség is volt, hiszen a fesztiválon az IC Press jelentése szerint idén divatrendőrség alakult, hogy még az eddiginél is szigorúbban felügyeljék, megfelelő-e a vendégek megjelenése a díszvetítésekhez.

Divatrendőrség Cannes-ban

A fesztiválon Natalie Portman kopaszra borotvált feje szerzett hasonló meglepetést A sith-ek bosszújának bemutatóján vasárnap. Az új frizurára a Padmét alakító színésznő egy készülő sci-fi thriller, a V for Vendetta miatt vállalkozott.

Tavaly Sharon Stone okozott fejtörést a szervezőknek, amikor olyan felsliccelt szoknyában érkezett, ami látni engedte flitteres bugyiját - írja az IC Press -, de Rod Stewart skótszoknyája, majd Uma Thurman hátul kivágott ruhájából kivillanó feneke is berzenkedést okozott már a francia mustrán.

Úgy, mint Janet

Bár az Index szerkesztőségének férfitagjai szerint az 1980-as Házibuliban feltűnt Marceau direkt villantotta elő mellét a Cannes-i Filmfesztiválon, nem valószínű, hogy Franciaországban is nyomozás indulna az ügyben, ahogy Janet Jackson futballdöntő szünetében előkerült melle miatt történt tavaly az Egyesült Államokban.

Az énekesnő incidensét követően akkor 550 ezer dolláros rekordnagyságú büntetés kifizetésére kötelezték a döntőt közvetítő amerikai CBS televíziót.