Reggeli hírek: Drámai színész lesz a Grindhouse kaszkadőrnője

2007.08.17. 09:51

Zoe Bell hat év Xena-jelmezben szaltózás (és a Kill Bill kardpárbajai) után most végre színésznőként is bemutatkozhat. Az új-zélandi születésű kaszkadőrnő egy védtelen kislányt segítő, Irakból frissen hazatért amerikai katonát játszana az eddig cím nélkül futó filmben, amit a Függőség írója (Sarah Torp) jegyez. Zoe Bellt legutóbb a Halálbiztosban láthattuk – a motorháztetőre kimászó tököscsaj, Zoe Bell szerepében.

Szerdán megírtuk, hogy film készül a Marvel Thor-képregényeiből - most már a rendező személye is biztos. A norvég viharisten XX. századi történetét Matthew Vaughn, a Neil Gaiman-regényből forgatott Stardust direktora vezényli majd le, a szárnyas sisakos főszereplő pedig a Róma című tévésorozat Lucius Vorenusa, Kevin McKidd lesz.

Sheldon Lettitch, az Oroszlánszív, a Dupla dinamit és számos más feledhető Van Damme-film rendezője magánszorgalomból megírta a Véres játék előzményeit, Bloodsport: New Beginning címmel. A gagyi kung-fu filmek belga apostola, mivel tetszett neki a forgatókönyv, áldását adta rá. Nem úgy Daniel Bernhardt, a Bloodsport-filmek másik „nagyágyúja”, aki kevesellte a saját szerepét, és mivel nem tudta a second unit rendezői székébe bekönyörögni magát, sikeresen elérte, hogy jegeljék a produkciót. Lehet, hogy hálásnak kéne lennünk ezért?