Reggeli hírek: Billy Bob Thornton nihilista rockvámpír, James Belushi befiatalított

2007.08.30. 09:49
  • Angelina Jolie exférje westernkalapos vámpírt játszik a The Informers-ben Kim Basingerrel, Ashley Olsennel, és a fiatal Christopher Reeves-re megszólalásig hasonlító Brandon Routh-szal. A történet a fájdalmasan nihilista Los Angeles-ben játszódik, 1983-ban, a kokaincsík fölé hajoló producerek, rocksztárok, és vámpírok világában. A vonzás szabályai, az Amerikai pszichó és a Less Than Zero után ez lesz a negyedik Bret Easton Ellis-könyv, amit megfilmesítenek. (via cinemablend)
  • Kevin Smith elkészült a Red State forgatókönyvével. "Ez a legrövidebb, azok közül, amiket eddig írtam, ráadásul feleannyi párbeszéd van benne, mint a korábbiakban. Ha a Rosemary gyermeke egy jó horrorklasszikus, akkor a Red State is az lesz" - nyilatkozta Néma Bob megformálója, de azért megnyugtatta a rajongóit: állandó tettestársa Jason „Jay” Mewes valószínűleg kap szerepet a filmben. (via slashfilm.com)
  • Közel száz filmszerep után James Belushi rendezőként is bemutatkozhat a vásznon. A The Catch egy megtörtént eset alapján leforgatott amerikai focidráma lesz. A történet nem túl egyedi: a negyvenéves főszereplő (akit az 53 éves Belushi játszik), miután elveszíti az állását és a családját, úgy dönt, visszamegy a régi egyetemi csapatához, és gatyába rázza a gárdát a bajnokságig. A forgatókönyvet a Lombardi-életrajz írója, David Murray jegyzi, a produceri teendőket Mike Karz és Belushi látja majd el. A forgatás 2008 márciusában indul, mivel a színész jövő év elejéig az According to Jim című tévésorozattal foglalkozik, amiben főszereplő, producer és rendező is. (via Variety)