Reggeli hírek: Nemet váltott Larry Wachowski, Scarlett Johannson gyémánttolvaj lesz

2007.09.05. 09:37
  • Visszavonult katolikusként közlünk egy rövid hírt: a Mátrixot jegyző Larry Wachowskinak sikerült megváltoztatnia a nemét a női hormonkezelés következtében. A Cinematical csak ennyit ír, "Larry mostantól Lana Wachowski". Azért valljuk be, ez a szexuális érzékenység már a Mátrix lakkszerkós főhősei között is megtalálható volt. És mi lesz így a Wachowski brothers-szel? Május 9-én jön a mozikba a Speed Racer című film, aminek a sajtókötelességeit a bátyó, Andy viszi majd. (via rated-m)

  • A nyolcvanas évek kedvenc minigatyás-hawaii inges sorozathősét, Thomas Magnumot is vászonra viszik, és úgy tűnik, Nicolas Cage a legesélyesebb a szerepre. A vörös Ferraris nyomozóval hírbe hoztak már Matthew McConaughy-tól kezdve Ben Affleckig mindenkit, de mivel mi Nicholast se csípjük annyira, nem örülünk annyira. Tom Selleck zseniálisan alakította ki a nagybajuszú és vicces pinavadászt. (via Cinemablend)
  • Nem Morgan Freemant temetik el a The Dark Knightban, írja a slashfilm.com. A forgatáson járt rajongókat hetek óta foglalkoztatta, kit láttak a félig nyitott koporsóban, most végre kiderült az igazság. Lucius Fox helyett egy másik színesbőrű szereplőtől, Loeb főkapitánytól (Colin McFarlane) vettek búcsút a gothami előkelőségek. Gorodon (Gary Oldman) valószínűleg a temetés után lesz kinevezve rendőrfőnökké, hiszen a képregénysorozatban már régóta ebben a rangban várja Batmant a háztetőn. (via slashfilm.com)
  • Scarlett Johannson dögös gyémántrablót alakít Samuel Bayer Brilliance című filmjében. A rendező Justin Timberlake What Goes Around videóklippjének forgatása óta odavan a Johanssonért. „Ő az egyik legszexisebb színésznő, aki ráadásul tehetséges is. Az egyik pillanatban még önfeledten nevetgél, de amint forog a kamera, már potyognak is a könnyei, ha kell.” – nyilatkozta legutóbb az MTV News-nak. A forgatást még ezen a télen elkezdik, többet azonban nem volt hajlandó elárulni a rendező. (via cinematical)