Reggeli hírek: Öngyilkos lett Tom Cruise zaklatója

2007.10.01. 09:54

Holtan találták Arizonában David Hans Schmidtet, aki egymillió dollárt próbált kierőszakolni Tom Cruise-tól a tavaly novemberi olaszországi esküvőjükről készített fényképekért cserébe. A 47 éves Schmidt öngyilkosságot követett el a rendőrség szerint. Cruise-ék fizetés helyett inkább feljelentették a férfit, aki júliusban háziőrizetbe került. Hétvégén a bokájára szerelt mozgásérzékelő lábperec hívta fel a rendőrség figyelmét arra, hogy gond van vele: órák óta nem adott le jelzést. Schmidt ezelőtt is celebekről készített videókat és fényképeket, amiket eladásra kínált fel nekik (korábban Paris Hiltont és Colin Farrellt is megzsarolta). A rendőrségi jelentés szerint depresszióban szenvedett, és a saját kezével vetett véget az életének. (via BBC)

Nemcsak kritikusaink, hanem Jackie Chan is nagyon kiakadt a Csúcsformában 3 miatt: „Amikor befejeztük a filmet, nagyon csalódottnak éreztem magam, mert olyan lett, amit nem lehet értékelni, és az akciójelenetek se szerettem. Az akciójelenetek nagyon amerikaiak voltak és én nem értem az amerikai humort. ” A színész elmondta, szerinte nem különbözik a harmadik rész az első kettőtől. (via slashfilm)

"Marsi Anikót felkérték az Egy nő igaz története című, Iványi Marcell által rendezett filmre. Anna szerkesztő egy televíziónál, van egy párja, és filmre veszi az életüket" - írja a Bulvársport.hu. A cikk végére kiderül, hogy a méhnyakrák veszélyeiről szóló filmben Marsi Anikó nem Annát, hanem önmagát alakítja, bár ezt az elején ő sem értette: "Mikor először felhívtak, kissé megijedtem, mert félreértettem valamit. Azt hittem, én lennék Anna, és azt gondoltam, hogy mivel nem vagyok színész, elrontanám ezt az egyébként nagyszerű filmet. Mikor kiderült, hogy gyakorlatilag saját magamat kell alakítanom, nagyon megkönnyebbültem. Megrázó és tanulságos a történet, nagyon magával ragadott."