Reggeli hírek: Bűnügyek az Indiana Jones-forgatáson!

2007.10.03. 09:45
Elloptak a Paramount számítógépéről 2500 képet, amiket David James fotós készített az Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull forgatásán. A képeket állítólag már árusítják, az FBI nyomoz. (via Hollywood Elsewhere)

És még egy erről a forgatásról: az Indiana Jones producerei beperlik az egyik színészüket, aki fontos részleteket árult el egy újságnak a filmről és a forgatásról. A film üzleti üggyeinek vezetője elmondta, mindenkivel titoktartási szerződést kötöttek. Steven Spielberg rendező még nem tudja, kivágja-e a filmből a színész jelenetét. (via Yahoo)



Kedvenc Natalie Portmanünk okoz zavart a két testvér, Jake Gyllenhaal és Tobey Maguire között a Brother című filmben, ami egy 2004-es dán film újraforgatása lesz. A Pókembert alakító Tobey Maguire-t Afganisztánba küldik harcolni, míg a bátyja, a Bőrnyakúakban és a Donnie Darkóban is kedvelt Jake Gyllenhaal vigyáz testvére feleségére, Natalie Portmanre és gyerekére. (via iesb)

Tegnap egy vaskos spoiler járta körbe a netet a Szex és New York mozi forgatásáról, és ma már egész sor fotó bizonyítja, hogy Carrie olyat tesz, mint még soha. Itt megkímélnék az olvasókat a leleplezéstől, de aki kíváncsi, klikkeljen!

És újra összeáll a Halálos iramban (Fast and Furious) két szupersofőrje, Vin Diesel és Paul Walker a folytatás negyedik részében, ami az első jó hír ma reggel, mert második és harmadik rész iszonyat. (via cinemablend)

A Végső állomást jegyző James Wong rendezi a népszerű, lassított kungfuban verhetetlen Dragonball Z-t. (via Slashfilm)