Jenő
-2 °C
6 °C

Újabb szörnyekre harapott rá Del Toro

2007.10.04. 14:14

A Magyarországon forgatott Hellboy 2 után egy H.P. Lovecraft-feldolgozást készít Guillermo del Toro. Ráadásul úgy néz ki, hogy a mexikói rendező még hosszabb időre leragad Kelet-Európában, mivel Az őrület hegyeinek (At the Mountains of Madness) hátborzongató helyszíneit Romániában kezdték keresni. A történetben egy expedíció a tudomány számára addig ismeretlen életformákat talál egy antarktiszi barlangban, és még mielőtt megfejtenék a titkukat, újabb lényekkel találkoznak.

A Faun labirintusával három Oscart bezsebelt del Toro szinte nem is rendezett filmet fura lények nélkül. A Cronosban szkarabeuszcsípéstől változik vámpírrá az öreg antikvárius, a Mimicben rovarszörnyek fenyegetik az emberiséget, a Penge 2-höz a vámpírokat ez első részben örökölte, de egy mutáns alfaj is csatlakozik hozzájuk. A nagyköltségvetésű Hellboy-filmekben a nácik által kitenyésztett szuperlényekkel játszadozik, a Faun labirintusában meg a címszereplő mellett egy kedves sáskának is szerepet osztott. Ezek után biztosak vagyunk benne, hogy Lovecraft fura univerzumában is feltalálja majd magát, bár a film legkorábban 2009-ben kerülhet a mozikba. (via Cinematical)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?