Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

De ki lopott akkor az Indy-forgatásról?

2007.10.08. 10:51
Tagadja az ellene felhozott vádakat az a férfi, akit azért citáltak egy Los Angeles-i bíróság elé, mert a gyanú szerint számítógépeket és fényképeket lopott a készülő Indiana Jones-film forgatási helyszínéről.

Roderick Davist a bíróság 100 ezer dolláros (mintegy 18 millió forintos) óvadék fejében engedte szabadon, miután az első meghallgatáson ártatlannak vallotta magát. Davist akkor vették őrizetbe, amikor megjelent a zsákmányára magukat vásárlóknak kiadó nyomozókkal megbeszélt találkozón. A 37 éves férfit korábban már többször elítélték lopásért. Ha bűnössége ezúttal is bebizonyosodik, akár 4 évi börtönbüntetést is kaphat.

A jövő májusban a mozikba kerülő Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (Indiana Jones és a kristálykoponya királysága) producerei a múlt héten Tyler Nelson színész ellen indítottak pert, mert a stábtag a szerződésben vállalt titoktartást megszegve kiadta a forgatókönyv tartalmát az oklahomai Edmond Sun című lapnak adott interjújában. (MTI)