Trilógiává bővítik az új Terminátort

2007.10.11. 09:46
  • Hat hónap börtönt kapott Michelle Rodriguez, A Kaptár egyik szereplője, miután nem végezte el a rá szabott közösségi munkát, amivel az ittas vezetésért vezekelt volna. A hírre azért kaptuk fel a fejünket, mert Rodriguez az Imdb szerint éppen az Avatarban forgat, ami James Cameron nagy visszatérése a Titanic után. Viszont lehet, hogy akkor megvan a magyarázat: mivel főszerepet játszik, egyszerűen nem ért rá a közösségi munkára a forgatás mellett. (via Perez Hilton)



  • Trilógiává bővítené a Warner Brothers a negyedik Terminátor-filmet. „A harmadik rész lezárta a jelen eseményeit. Ezért mi megtartjuk a legnépszerűbb szereplőket, de egy egészen új világot szeretnénk létrehozni a jövőben, és ezt három filmen keresztül megmutatni” – mondta Moritz Borman producer, pedig James Cameron már A gépek lázadásánál kijelentette: „én mindent elmeséltem.” A negyedik résznek egy nagyzoló címet is adtak: Terminator Salvation: The Future Begins. A sztori a jövőben játszódik, és a munkálatokat 2008-ban kezdenék. Régebben arról is szó volt, hogy itt forgatnánk Etyeken, és Andy Vajna a mai Borsnak adott interjújában is azt nyilatkozta, hogy szeretné a Korda stúdióba hozni a produkciót. Schwarzenegger helyett eddig Vin Diesel neve merült fel, bár még nem kizárt, hogy a kormányzó elvállal egy rövid cameót. Augusztusban Edward Furlong ügynöke állította, hogy a színész középkrú John Connorként tér vissza, és a stúdió már megkörnyékezte McG-t, a Charlie angyalai-filmek rendezőjét. (via Cinematical)

  • George Clooney újra beülne a rendezői székbe, és a kiszemelt film főszerepére már kis is nézte magának Leonardo DiCapriót. A sztori a 2004-es amerikai választások idején játszódik, a középpontban Howard Dean elnökválasztási kampányával. Ha jól sejtjük, Caprio azt a fiatal, idealista kommunikációs szakembert játszaná, aki a kampányban dolgozik, és egy idő után mélybe rántják a mocskos politikai játszmák. (via Reuters)

  • Brian de Palma a New York-i Filmfesztivál közönsége előtt balhézott össze az iraki háborúról szóló filmje miatt a forgalmazó Magnolia Pictures elnökével. De Palma nem hajlandó ugyanis kivenni azokat a neten talált háborús képeket a Redactedből, amik állítólag sokkal kegyetlenebb képet festenek a háborúról, mint általában a média. „A képek nem tiszták jogilag, és így nem kerülhetnek bele a filmbe” – magyarázta a vita okát Mark Cuban, az egyik producer. A Reducted egy tizennégy éves iraki lányról szól, akit amerikai katonák erőszakoltak meg, miután lemészárolták a családját. A rendező különben már más köntösben elmesélte ezt a sztorit, a 89-es A háború áldozataiban egy vietnámi lányt erőszakolnak meg amerikai katonák. (via Cinematical)