Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Reggeli hírek: Jean-Claude Van Damme-ot kihagynák saját filmjéből

2007.10.16. 10:00

A filmművészetnek vannak olyan értékei, amiket gondozni kell: ilyen Jean-Claude Van Damme balett- és karatekirály. A Véres játék vagy a Kickboxer sztárja ebben a rövidfilmben visszatér Belgiumba, hogy egy róla készült filmben szerepeljen. Zseniális! (via Cinematical)Vásárolja meg Orson Welles egyetlen Oscar-díját, amit Az aranypolgárért kapott 1941-ben. A neves aukciósház, a Sotheby's 800 ezer és 1,2 millió dollár között várja a leütési összeget. (via Yahoo)

 
Zinedine Zidane és Ronaldo a főszereplői Wim Wenders legújabb televíziós spotjának, amelyet a német filmrendező az ENSZ Fejlesztési Programjának (UNDP) megbízásából Párizsban forgatott, írta az MTI. A világ televíziói hétfőn, a Szegénység Elleni Küzdelem Világnapján kezdték meg a spot sugárzását. A werkfilm izgalmasabb:A lengyel állam múlt héten posztumusz kitüntette azt a náci katonát, aki megmentette a haláltábortól Wladyszlaw Szpielmann zongoristát. A történetből Roman Polanski készített 2002-ben Oscar-díjas alkotást A zongorista címen Adrien Brody főszereplésével. A hír nagy vihart kavart, sokan nem örültek Kaczynski akciójának. (via Yahoo)

Tarantino személyes kedvence, a Motelt jegyző Eli Roth horrorkomédiát készít idén Trailer Trash címen. Ezt egy kamutrailerrel vezette be: Thanksgiving, itt a videó. Az interjúban a Gyalog galopp című klasszikushoz hasonlította, mivel ő is szeretne elbánni a filmtörténelem remekeivel. Az MGM augusztus 22-én mutatja be Amerikában. (via Rotten Tomatoes)