Reggeli hírek: Jean-Claude Van Damme-ot kihagynák saját filmjéből

2007.10.16. 10:00

A filmművészetnek vannak olyan értékei, amiket gondozni kell: ilyen Jean-Claude Van Damme balett- és karatekirály. A Véres játék vagy a Kickboxer sztárja ebben a rövidfilmben visszatér Belgiumba, hogy egy róla készült filmben szerepeljen. Zseniális! (via Cinematical)



Vásárolja meg Orson Welles egyetlen Oscar-díját, amit Az aranypolgárért kapott 1941-ben. A neves aukciósház, a Sotheby's 800 ezer és 1,2 millió dollár között várja a leütési összeget. (via Yahoo)

 
Zinedine Zidane és Ronaldo a főszereplői Wim Wenders legújabb televíziós spotjának, amelyet a német filmrendező az ENSZ Fejlesztési Programjának (UNDP) megbízásából Párizsban forgatott, írta az MTI. A világ televíziói hétfőn, a Szegénység Elleni Küzdelem Világnapján kezdték meg a spot sugárzását. A werkfilm izgalmasabb:



A lengyel állam múlt héten posztumusz kitüntette azt a náci katonát, aki megmentette a haláltábortól Wladyszlaw Szpielmann zongoristát. A történetből Roman Polanski készített 2002-ben Oscar-díjas alkotást A zongorista címen Adrien Brody főszereplésével. A hír nagy vihart kavart, sokan nem örültek Kaczynski akciójának. (via Yahoo)

Tarantino személyes kedvence, a Motelt jegyző Eli Roth horrorkomédiát készít idén Trailer Trash címen. Ezt egy kamutrailerrel vezette be: Thanksgiving, itt a videó. Az interjúban a Gyalog galopp című klasszikushoz hasonlította, mivel ő is szeretne elbánni a filmtörténelem remekeivel. Az MGM augusztus 22-én mutatja be Amerikában. (via Rotten Tomatoes)