Reggeli hírek: Jön a Mad Max 4, és a Paris Hilton-horrormusical

2007.10.25. 10:16

  • Jessica Biel sajnos nem lesz Csodanő a JLA filmben, de a United Artist fejesei megkeresték egy film noir-os Végzet Asszonya szereppel, munkacíme: Die A Little. Marcia és Geoffrey Blake már dolgozik a forgatókönyvön. A történet egy 1950-es években írt puhafedeles ponyva tipikus átdolgozása: egy Los Angeles-i magánhekus találkozik egy sötét múltú nővel. Jessica Biel a nyomozó nővérét alakítaná, aki végül kihúzza a bajból a cigaretta- és alkoholfüggő ballonkabátost. Az a hír járja, hogy modern környezetbe teszik a történetet. Kár lene érte: a film noir egyik fontosa eleme, hogy a nyúzott arcú főszereplő utcai telefonfülkéből hívja a Végzet Asszonyát, nem mobilon. (via cinemablend)
  • George Miller, aki jelenleg a Justice League moziváltozatán dolgozik, visszatérne a kultikus Mad Max-trilógiához, ami meghozta neki a hírnevet. A rendező már elkezdett tárgyalni a Fox stúdióval arról, hogy leforgatná a folytatást Mad Max 4: Fury Road címmel. Más kérdés, hogy utána az Oscar-díjas Táncoló talpak második részét is szívesen elkészítené. (via cinemablend)
  • Előkerült a Paris Hiltonnal készülő darabolós rockopera, a Repo! The Genetic Opera! trailere, amiben a börtönviselt celeb énekelve követel még egy levágott fejet. Ha a Fűrész 2-4 rendezője, Darren Lynn Bousman viccnek szánja a filmet, még kultdarab is válhat belőle. A Los Angeles-i Scream Awards-os díjátadón máris feltűnést keltett vele Hilton, mikor színésztársaival promózni próbált, a közönség lehurrogta a celebet, de ő folytatta a szövegét, mintha mi sem történt volna. (via perezhilton.com  & Daily Telegraph)

      
  • Chaplin egy felmosóronggyal a fején utánozza Greta Garbót, és fürdőruhában játssza Napóleont abban az eddig ismeretlen tizenöt perces filmben, amit az októberi porderonei Némafilm-napokon mutattak be először. A felvételek Chaplin yachtján készültek, ahol elvileg csak egy interjút zavartak volna le az Observer újságírójával, aki aztán előkapott egy kamerát is, és erre a némafilmes egy spontán műsorral választolt. (MTI)