Reggeli hírek: Jön Flash, Green Lantern és az alulöltözött bombázó

2007.10.29. 10:01

  • Minden napra jut egy újabb dögös színésznő, aki esélyes Wonder Woman szerepére – ezúttal Megan Gale-t sorsolta a gép. A mandulaszemű bombázó eddig csak két filmben játszott (egy olasz éttermi komédiában és a Lopakodóban), de a Justice League of America producerei valószínűleg nem az eddigi szerepeinek listáját nézték a meghallgatáson. (via cinemablend)

  • Flash harcostársa, Green Lantern is külön filmet kap. A rendező az Everwood című sorozat író-producere, Greg Berlanti lesz. Aggodalomra azonban semmi ok, a 35 éves rendező saját bevallása szerint képregényolvasással töltötte a tinédzserkorát. A Green Lantern-füzetek ráadásul a kedvencei, mert itt a főszereplő egy hétköznapi ember, aki egy különleges gyűrűtől kapja a hatalmát, és egy csillagközi lovagrend tagjaként harcol a gonosztevők ellen. A zöldruhás igazságtevő már 1940 óta létezik, de a szintén nagypapakorú Denevéremberrel ellentétben eddig csak tévéfilmben és rajzfilmsorozatban szerepelt. (via slashfilm)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla