Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Reggeli hírek: Angelina Jolie anorexiás akcióhőssé változott

2007.10.30. 09:57

  • Az Empire leközölt néhány hivatalos fotót a Wantedből, így most mindenki borzonghat a csontsoványra fogyott színésznőn. Timur Bekmambetov új filmje Mark Millar azonos című képregényén alapul, ami a Mátrix, a Harcosok klubja és az X-Men sajátos elegye. Angelina Jolie egy Fox nevű bérgyilkost alakít, akit a főnökei többnyire "kibaszott ámokfutó pszichopata picsa"-ként emlegetnek. Fox feladata, hogy az IKEA-bútorok közt punnyadó céges yuppie-ból (James McAvoy) igazi elitkatonát faragjon egy titokzatos bérgyilkos csapat, a Testvériség számára. Fox a képregényben ilyen lökhárítókkal rendelkezik - mindenki döntse el maga, hogy az anorexiás Angelina Jolie mennyire volt jó választás erre a szerepre. (via cinematical)
  • A Szállítóhoz hasonlóan folytatást kap Jason Statham másik rohangászós-lövöldözős akciómozija, a Crank - Felpörgetve is. Chev Cheliosnak az első részben folyton harcolni és dugnia kellett, mert a szervezetébe juttatott mérget csak az adrenalin-löketek tudták ideig-óráig semlegesíteni. A második rész a Crank - High Voltage (Crank - Magasfeszültség) nevet kapta. Ezúttal egy kínai gengszterfőnök szívatta meg a kopasz akcióhőst, mivel olyan szívet operáltatott be a mellkasába, amit időnként fel kell tölteni elektromossággal, különben leáll. A főszereplőt így valószínűleg nem leszopják autós üldözés közben, hanem újjáélesztik, mint James Bondot a Casino Royale-ban. A Crank 2 író-rendezője ugyanaz a Brian Taylor lesz, aki az első részt is jegyezte, bemutató 2009-ben. (via cinemablend)
  • Biohazard: Degeneration címmel 3D-s rajzfilmsorozat készül a Resident Evil-trilógiából. A film alapjául szolgáló konzoljáték Japánban Biohazardként, nálunk a leglepukkkantabb játékteremben is Resident Evilként fut, 1996-os első megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend, jelenleg a negyedik résznél tart. Ehhez képest a 45 millió dollárból forgatott Resident Evil 3 épp hogy csak visszahozta a gyártási költségeket 50 milliós bevételével. A Sony mindenesetre bízik abban, hogy lesz igény a zombimészárosok folytatásos kalandjaira. (via Variety)