Reggeli hírek: Nicolas Cage is kicsavarta a kamerát

2007.11.08. 09:26

  • Tizenkét évvel a Szemtől szemben után ismét együtt Robert de Niro és Al Pacino, de ezúttal nem akarják kinyírni egymást. A Righteous Killben veterán New York-i zsaruk, csak épp ugyanúgy ülnek az egyik jelenetükben az asztalnál, mint Michael Mann 1995-ös rabló-pandúr mozijában. Közös filmjük forgatókönyvírója A belső embert is jegyző Russel Gewirtz, a rendező a Sült, zöld paradicsom direktora, Jon Avnet. Bemutató 2008-ban. (via slashfilm)


  • Guillermo del Toro újabb filmtervvel állt elő: ő írná és rendezné Champions című sci-fit, ami egy brit tévésorozat moziváltozata lenne. Az 1968-as eredetiben egy csapat titkosügynök kényszerleszállást hajt végre Tibetben, és ott egy különös, idegen civilizációra bukkannak. A találkozás után mindegyikük szuperképességeket szerez (gondolatolvasás, hihetetlen erő, ilyenek), és hazatérve ők lesznek az igazság bajnokai. Del Toro régóta vonzódik a képregényhősök világához, másodjára viszi filmre nagy kedvencét, Hellboyt, és ő rendezte a Penge 2-t is. Hogy a Champions mikorra készülne el, egyelőre nem tudni, a rendező filmtervei között ugyanis számtalan másik film szerepel, többek között egy Tarzan-feldolgozás és Az őrület hegyei című horror. (via variety)
  • Környezetvédők kereszttüzébe került az új Batman-film, a The Dark Knight, amiért Christopher Nolan egy héten át minden éjszaka fényárban akarja úsztatni Hongkong kikötőjét. A Green Sense nevű környezetvédő csoport szerint digitális utómunkával is bele lehet rakni a filmbe a megfelelő effektusokat, tehát semmi szükség a kivilágítás okozta energiapazarlásra. Korábban a hongkongi kikötő szennyezett vize okozott gondot a Batman-stábnak. (MTI)
  • "Én rendes srác vagyok, de a kamerából nem kérek" - mondta vigyorogva Nicolas Cage a TMZ riporterének, aki egy plázában szúrta ki a telefonálgató színészt. Ezek után Cage (Hujber Feri stílusában) megragadta a kamerát, és kicsavarta a srác kezéből. A kazettát szétkapta, és kidobta a szemétbe, így a balhés részről videós dokumentum nem maradt, kénytelenek vagyunk a TMZ beszámolójára hagyatkozni.