Reggeli hírek: Óvakodj a fogazó vaginától!

2007.11.20. 09:08
  • Jude Law exnője is benne lesz Stephen Sommers kommandós-világmegmentős GI Joe-s filmjében. Sienna Miller lesz a Bárónő. A Paramount és a Hasbro közös produkciójában készülő akciómoziban az eredetitől eltérően nem amerikai, hanem európai katonák lesznek. A csapatnevük egy elég hülye mozaikszó: Global Integrated Joint Operating Entity (G.I.J.O.E.), ami egy brüsszeli központtal működő különleges alakulat. És még egy merénylet a G.I.Joe figurákat gyűjtő nemzedék ellen: a főgonosz nem Kobraparnacsnok lesz, hanem egy skót fegyverkereskedő, Destro. Bemutató 2009-ben. (via Variety)
  • Bejelentették, hogy limitált kópiaszámmal forgalmazzák februártól a tengerentúlon Mitchell Lichtenstein új horrorját, a Teeth-et, amiben megvalósul a férfiak rémálma: a katolikus gimnazista lánynak egy szexuális zaklatás után fogak nőnek a vaginájában. A szándékosan B-kategóriás horrorokat idéző külsőségek mögött azért némi művészeti érték is lehet, hiszen a főszereplőt, Jess Weixlert a Sundance fesztiválon díjjal jutalmazták. (via cinemablend) Íme:


  • Ben Cross kapta Spock apjának szerepét JJ Abrams Star Trekjében. Sarek egy befolyásos politikus, a vulkániak nagykövete, akit a régi sorozatban és a mozifilmekben Mark Lenard játszott. Spock volt az első a hegyesfülűek között, aki csatlakozott a Csillagflottához, de mivel ezt az apja ellenezte, tizenhét évig nem álltak szóba egymással. Korábban már megírtuk, hogy Spockot a Hősök sztárja, Zachary Quinto alakítja majd, az anyja pedig (aki nem vulkáni, hanem ember) Winona Ryder lesz. Bemutató 2008 karácsonyán. (via cinemablend)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport