DiCapriot összeverték a jordániai terroristák

2007.12.11. 12:55
Új fotók kerültek fel a netre a Body of Liesból, amiben a szakállas tinibálvány iraki haditudósítóból lett CIA-ügynököt alakít. A film másik főszereplője Russell Crowe, ők ketten próbálják Jordániában elkapni az Al-Kaida vezetőjét.
Első képünkön DiCaprio katonai ruhában, bekötözött karral, és felrepedt szájjal látható (elvégre Bourne óta tudjuk, hogy a titkosügynökök munkája nem csak pókerezésből és szexből áll), lent pedig elegáns öltönyben, belőtt hajjal olvasgatja a szigorúan titkos küldetés aktáit.

Míg Ridley Scott DiCapriót Scorsesetől "kérte kölcsön" egy közös film erejéig, a másik főszereplővel, Russell Crowe-val a Gladiátor, a Bor, mámor, Provence és az American Gangster után már negyedszerre dolgozik együtt. Az operatőr, Alexander Witt is visszatérő stábtag a csapatában a szandálos gigafilm óta. A Body of Lies forgatókönyvét A tégláért Oscarral jutalmazott William Monahan írta David Ignatius azonos című regénye alapján. A filmet Baltimore-ban forgatják szeptember óta, a bemutató valamikor 2008 második felében lesz. (via slashfilm)