Reggeli hírek: Villantós Britney lehet Szűz Mária

2007.12.13. 11:02
  • A Jackass alkotói megint nem vicceltek. Kegyetlen videóban árulják el nekünk egy foghúzás közben, hogy a Jackass 2.5-t december 19 és 31 között saját oldalukon lehet megnézni, itt meg trailer is van. Ez lesz az első stúdió által készített film, amit az interneten mutatnak be. Bevételt a dvd-eladásokból, a film körül és a videóban elhelyezett reklámokkal szereznek. A film pénzért letölthető lesz az iTunesról és az Amazonról is.
  • Elhunyt 84 éves korában Freddie Fields hollywoodi mindenható, aki olyan színészekből faragott sztárt, mint Mel Gibson vagy Richard Gere. Színészügynöksége mellett évekig vezette az MGM és a United Artists stúdiókat. Az ő producerkedésével jutott első Oscarjához Denzel Washington (Az 54. hadtest) (Yahoo)
  • Sajnos ritkán tudunk írni Britney Spearsről, de most egy francia producer, Philippe Rebboah filmterve miatt van lehetőségünk beszámolni az örömteli hírről, hogy a híres villantós énekesnőre bíznák Szűz Műria szerepét a Sweet Baby Jesus című filmben. A producer társai nem örültek a hírnek, de azt elismerték, hogy hozná a sajtófigyelmet és a pénzt egy ilyen dolog. (via Popcrunch)