Gyorshírek: Indy kiköltözött a rendetlen legénylakásból

2008.01.21. 10:44

  • A legújabb videóban Guy Dyas, a Kristálykoponya díszlettervezője mutatja be Dr Jones házát, ahol minden polcon van egy ásatásról lopott ereklye. A készítők számos családi emlékkel tették otthonosabbá az új Jones-rezidenciát, ami sokkal nagyobbnak tűnik, mint a Frigyládában látott kertes ház. A videóban láthatunk fotókat az öreg Henry Jonesról, akit Sean Connery játszott az Utolsó kereszteslovagban, de ebbe az epizódba már nem szállt be. Egy másik képen a múzeumigazgató, Marcus Brody szerepel (az őt játszó színész, Denholm Elliott 1992-ben hunyt el AIDS-ben). Egy bekeretezett fotón pedig Kate Capshaw látható, aki Indy nője volt a Végzet templomában. Ö amúgy Spielberg felesége, így nem csoda, hogy bekerült a negyedik filmbe, még ha csak egy villanásra is (Spielberg egyébként az Indy-trilógia extráiban egy interjúban viccesen ezt mondta: "Nem szeretem a Végzet templomát. Csak azért forgattam le, hogy összejöhessek Kate Capshow-val). (via indianajones.com)

  • Még mindig Indiana Jones: kijött egy új promófotó is, amin az idősödő régész (Harrison Ford) és bőrdzsekis fia (Sia LaBeouf) egy pókhálós, krokodilfejes templomba lépnek be (a falra is kiragasztható A4-es méret itt található). Azt majd csak a Kristálykoponya királyságának májusi bemtatóján tudjuk meg, mi lesz a jelenet folytatása, de már alig várjuk, hogy kiderüljön: Indy 62 évesen is ugyanúgy félre tud-e ugrani a falból kicsapódó dárdák elől, mint ifjúkorában. (via slashfilm

  • Szivárognak az első fotók az új Star Trek filmből is, most például a régi-új Enterprise-t láthatjuk felállványozva (nagyobb mérethez klikk ide!). Elvileg ez a NCC-1701-es lajtsromszámú hajó, de majd a hardcore Trekkerek megmondják itt a kommentekben, hogy a Kirk és Spock barátságának kezdetét bemutató előzményfilmben milyen űrjárgányt is kellene szerepeltetni. Bemutató decemberben. (via filmbuzi)