Gyorshírek: Rambót végleg nyugdíjazzák

2008.02.01. 10:24

  • "Nem tudom tovább csinálni, az is csoda, hogy eddig bírtam" - nyilatkozta a 61 éves Stallone, mikor a Rambo 5-ről faggatták. "Ez volt az utolsó Rambo, ugyanúgy, ahogy a Rocky Balboa volt az utolsó Rocky." Amit mi nagyon sajnálunk, mert az új film simán lekörözi a második és a harmadik részt, és nem csak a hullák és a véres jelenetek számában. Néhány napja Harvey Weinstein még azt mondta, hogy szívesen beszállna producerként a Rambo 5-be. Valószínűleg azért nyilatkozott így, mert megtudta, hogy a Rambo 4 már 21 millió dollár bevételt termelt, pedig még csak egy hete vetítik az amerikai mozik. (via Guardian)

  • A Serenity című kultikus űrwestern viszont úgy tűnik, folytatatást kap. Erről az egyik főszereplő, Alan Tudyk pletykált a Death at a Funeral című filmjének dvd-promóciós körútján. A Firefly című sorozatban és az ahhoz készült mozifilmben Tudyk alakította a nagydumás pilótát (a képen balszélen), aki a rajongók kedvenc karaktere lett. Mondjuk érdekes, hogy pont ő beszél a Serenity 2-ről, hiszen (és itt most ne olvassanak tovább azok, akik még nem ismerik sem a kultsorozatot, sem a mozifilmet!) a Serenityben Wash meghalt. Persze egy előzményfilmben még simán benne lehet, ez a műfaj újabban úgyis divat lett a sci-fik világában (lásd Star Trek XI, új Star Wars-trilógia). (via cinemablend)

  • Ma is láthatunk egy új fotót az Indy 4-ből, reméljük, a kiszivárogtatók hagyományt teremtenek ezzel. Cate Blanchett (aki a filmben szovjet vallatótisztet alakít) egy csöppet mérgesnek tűnik, de a nagypapakorú régész tekintete ugyanolyan elszánt, mint mikor még feleennyi idős volt. Februárban jön a trailer, májusban pedig maga flim. (via theraider.net)