Gyorshírek: Elkészült a Transformers 2 forgatókönyve

2008.02.13. 10:06

  • Amíg az írók sztrájkoltak, Michael Bay óriásrobotokat rajzolt, és kitalálta a szupermozi folytatásának sztoriját, amit persze még átírnak a hozzáértők. "Az összes karakterdizájn elkészül. Megvagyok a kézirattal, most már lesz támpontjuk a forgatókönyvíróknak" - nyilatkozta Bay, aki mélységet akar adni az eddigi karaktereknek, és kitalált egy csomó új szereplőt is, akikkel a Transformers 2 már sokkal viccesebb lesz, mint az előző. Sokan már előre félnek ezektől a humoros jelenetektől: a Cinemablend cikkirójánál a kerti bújócskázás verte ki a biztosítékot - nálunk a röhögve hugyozó robot. A Transformers 2 2009 június 26-án kerül majd a mozikba. (via cinemablend)

  • Sam Worthington is csatlakozott a Terminator 4 stábjához: ő lesz Marcus, a Skynet elleni felkelés egyik vezéralakja. A 30 éves színészt maga James Cameron, a Terminator atyja javasolta az új rendezőnek, McG-nek, mivel elégedett volt az Avatar forgatásán nyújtott teljesítményével. A 2009 júniusára beharangozott Terminator Salvation: The Future Beginsben John Connor még nem lesz központi szereplő, de kíváncsian várjuk, Christian Bale mennyire formálja majd át saját képére a karaktert, aki legalább akkora 80-as évekbeli filmikon, mint a Denevérember. (via Variety)

  • Thomas Jane ugyan nem lövöldözhet a Megtorló 2 ben (a koponyás trikót a Róma Pullója, Ray Stevenson vette fel), de John McTiernan készülő akciófilmjében már igen. A 35 milliós költségvetésből készülő Run főszereplője egy Interpol ügynök, aki egy szimpla gyilkossági ügy szálait követve egy összeesküvés nyomaira bukkan. A forgatás Argentínában zajlik, ahol az akciófilmekben megszokott Audik helyett ezúttal BMW-ket törnek darabokra az autós üldözések felvételénél. A bemutató időpontját még nem tudni, csak azt, hogy Karl Urban már leszerződött a filmhez. (via slashfilm)