Eddie Murphy lett a legrosszabb nő is

2008.02.24. 14:01
Szombaton, hagyományosan az Oscar-átadás előtt egy nappal osztották ki az Aranymálna díjakat a legpocsékabb alakításokért és filmekért.

Eddie Murphy a Norbit
című vígjátékáért megkapta a legrosszabb főszereplő, a legrosszabb mellékszereplő és legrosszabb női mellékszereplő Aranymálnáit. A legroszabb női főszereplő Lindsay Lohan lett, az I Know Who Killed Me-ben nyújtott duplaalakítása miatt, amit még a vetkőzése sem tudott megmenteni. A film, amit itthon még nem mutattak be, elvitte a legrosszabb rendezés (Chris Sivertson), a legrosszabb forgatókönv (Jeff Hammond), a legbénább horrorfilm, és a legrosszabb remake díját is. Ezzel az I Know Who Killed Me átvette a vezetést az eddigi negatív rekorder Showgirls és a Háború a földön című filmektől (mindkettő 7-7 Aranymálnát söpört be).

A Norbiton és az
I Know Who Killed Me-n kívül a legrosszabb előzmény és folytatás díját a Daddy Day Camp című film kapta, ami az IMDb szavazatok alapján érthető, hisz 1,9 ponton áll. "Az Aranymálna részben azért létezik, hogy kifigurázza az Akadémiát, ami túl komolyan veszi önmagát" - mondta az eseményen a díj alapítója, John Wilson. "Stallonét jövőre a Rambóval visszavárjuk" - tette végül hozzá, utalva arra,hogy Sly minden idők legnagyobb Aranymálna-bajnoka a 30 jelölésével és 10 díjával. (via yahoonews.com)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport