Szilvia
5 °C
16 °C

Valóban haldoklik Patrick Swayze?

2008.03.06. 10:28

Futótűzként terjed a hír: a Dirty Dancing és a Ghost 55 éves sztárja hasnyálmirigyrákban szenved, maximum öt hete van hátra, a színész orvosa azonban cáfol.

A New York Post Swayze képviselőjére hivatkozva szerdán írta meg, hogy a színésznél egy hónapja diagnosztizálták a daganatot. Azóta számos helyen lehetett azt olvasni, hogy a színész nagyon rossz állapotban van, és már csak néhány hete van hátra.

"Minden értesülés valótlan, ami az állapotára vonatkozik" - tett közzé nyilatkozatot később Patrick Swayze orvosa, Dr. George Fisher, a TMZ.com-on, ahol hozzátette: a daganat csak kis mértékben terjedt el a színész szervezetében, és jól reagál a kezelésre. A National Enquirer úgy tudja, Patrick Swayze most is a tőle megszokott tempóban dolgozik, bár elég rossz állapotban van: tizenöt kilót fogyott, és csak folyékony ételeket tud enni.

Swayze decemberben még teljes erőbedobással vett részt a The Beast című tévésorozat felvételein, ettől várta a nagy visszatérést. Januárban gyakori rosszullétre panaszkodott, és felkereste a Stanfordi Egyetem klinikáját, ahol kemoterápiás kezelést kapott (bár ez a színész hozzátartozói szerint nem járt eredménnyel). A Dirty Dancing szívtiprója az elmúlt hónapokban a tévésorozat mellett a Powder Blue című film forgatásában is részt vett, olyan sztárszínészekkel együtt, mint Forest Whitaker, Ray Liotta, Kris Kristofferson és Jessica Biel. (via Reuters)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?