Hírek: Clint Eastwood visszatér a vászonra

2008.03.19. 12:44
  • Műtéti komplikáció következtében hunyt el kedden Londonban Anthony Minghella Oscar-díjas brit rendező - jelentette be az ügynöke. A filmes rövid betegség után, halt meg egy londoni kórházban, ahová a múlt héten vonult be. A manduláján és a nyakán kialakult rosszindulatú daganat miatt műtötték meg. Az ügynöke szerint az operáció jól sikerült, és mindenki optimista volt. Tegnapelőtt éjjel azonban vérzés lépett fel, és nem tudták elállítani. (MTI)
  • Clint Eastwood visszatér a vászonra a Gran Torino című filmben, amit rendezőként is jegyez. Az Oscar-díjas rendezőt utoljára 2004-ben a Millió dolláros bébi című filmben láttuk érzékeny bokszedzőként. A film sztorijáról még nincs hír, de az biztos, hogy a Warner Brothers készíti és még decemberben bemutatják. Eastwood közben Nelson Mandeláról készít életrajzi filmet The Human Factor címen. (via thehollywoodnews)
  • A Királyságot jegyző Peter Berg komoly elhatározásra jutott: elkészíti Frank Herbert Dűne című regényének újabb változatát, amit 1984-ben David Lynch is megtett. (via thehollywoodnews)