Gyorshírek: Johnny Depp géppisztollyal fosztogat

2008.03.25. 10:37
  • Végre néhány géppisztolyos kép is előkerült Michael Mann gengszteres filmjének forgatásáról, amiben Johnny Depp a 30-as évek Amerikájának hírhedt bűnözőjét, John Dillingert játssza. A felvételek alapján kijelenthetjük, hogy Depp korunk egyik legsokoldalúbb színésze, nemcsak a borotvapenge, a kard és a csokigyáros sétapálcája, de a Tommy Gun is hihetetlenül jól áll a kezében. Még több bankrablós fotóhoz kattintsatok a képre, ezen és ezen a linken meg a forgatáshoz berendezett kirakatokat, borbélyüzletet és hasonlókat nézhetitek meg. (via Ain't It Cool News)

     
  • A februárban három Aranymálnával büntetett Eddie Murphy nem adja fel, legújabb filmjében embernek álcázott földönkívüli űrhajót játszik. A benne lakó emberszabású ufók azt próbálják megakadályozni, hogy egy földi lány eltérítse a küldetésétől. A frissen netre került trailer alapján egy újabb Aranymálna-esélyes alkotással állunk szemben. A trailer HD-ben itt látható. (via Slashfilm)

     

  • Letartóztattak egy férfit Panamában, miközben épp Daniel Craig kocsijáról próbálta lelopni a fényszórókat Panamában a The Sun című brit bulvárlap szerint. A brit színész a második Bond-filmjét forgatja közép-amerikai országban, ahol múlt héten egy utcai lövöldözésben keveredett, miután valaki rálőtt egy helyi szakszervezeti vezetőre. (via The Sun)