Gyorshírek: A Valentin napi mészárlás 3D-ben készül

2008.03.26. 09:19
  • "A móka kedvéért forgattuk le az Indy 4-et, nem azért, hogy még több pénzt keressünk" - szögezte le George Lucas az USA Today-nek adott interjújában. "Pénzünk már van elég. Az ember akkor akar kasszát robbantani, ha még nem gazdagodott meg, de mi ezt a részt már nem a nagy bevételek miatt csináltuk." Azért bárhogyan is szerénykedik a Csillagok háborúja-filmek atyja, a 125 millió dollárból forgatott Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (amit ugye Lucas forgatókönyvíróként jegyez) esélyes arra, hogy május 22-én bevételi rekordokat döntsön, és a Sith bosszújához hasonlóan már a nyitóhétvégén visszahozza az árát. (via USA Today)


  • George Clooney és Renée Zellweger közös filmjüket, a Bőrfejűeket egy vasútmúzeumban tartott sajtótájékoztatón promotálták Duluth-ban. A sajtó képviselői mellett rajongók százai várták a két sztárt, egyikük még a kedvenc malacát is elhozta (Clooney korábban egy disznóval osztotta meg a lakását). A 1920-as években játszódó Bőrfejűek a Duluth Eskimos nevű amerikai futballcsapat történetét meséli el, bár a klub nevét a filmben Bulldogsra kellett változtatni. "Az NFL azt mondta, nem használhatunk eredeti csapatneveket, mert a filmünkben alkoholt isznak a játékosok - mesélte Clooney a közönségnek. - Nem isznak az NFL-ben, mi? Legutóbb is pont egy Budweiser-reklámot láttam." Clooney egyébként maga rendezi a filmet, de felbukkan benne focistaként is, Renée Zellweger pedig újságírónőt alakít, és elmondta, hogy nagyon akart szerepelni a filmben, még mogyoróvajas pitét is vitt az exbarátja (Clooney) kérésére. És persze nagyon jó volt újra együtt. Dolgozni - tette hozzá. Bemutató április 4-én. (via livejournal)



  • Lefotózták Will Ferrellt, amint hülye pofákat vág, majd ráérősen cigarettázgat egy stábtaggal a Land of the Lost forgatásán, így ezek az első jó minőségű, exkluzív képek a Brad Silberling rendezésében készülő családi kalandfilmről. Ferrell, a jó vígjátékok apostola (aki legutóbb drámai szerepben a Felforgatókönyvben is brillírozott), ezúttal egy vadőrként dolgozó családapát alakít, aki dinoszauruszokkal és egyéb különös lényekkel találkozik. Amerikai bemutató 2009 július 17-én. (via jfxonline)

  • A Sin City Goldie-ja, Jaime King lesz a főszereplő az 1981 kaszabolós horror, a My Bloody Valentine remake-jében. Az új változat 3D-verzióban készül, a rendező a csak videón és dvd-n kiadott folytatásokra szakosodott Patrick Lussier lesz, aki korábban olyan filmeket forgatott, mint az Angyalok háborúja 3, a Fehér zaj 2 és a Dracula-trilógia, és vágógéknt részt vett többek között a Sikoly-trilógia elkészítésében is. A 3D-s slaser horrort 2009-ben mutatják be a mozik, ahol a korábbi zöld-piros szemüvegek helyett piros-kék színűt adnak majd a filmhez. (via slashfilm)