Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorshírek: Brad Pitt a brazil őserdőbe készül

2008.04.03. 12:00
  • Pitt lehet Percy Harrison Fawcett, az Amazóniában eltűnt brit felfedező a Lost City of Z című kalandfilmben. A sztár producerirodája, a Plan B már megszerezte a felfedező történetéből készült forgatókönyvet. Fawcett 1925-ben tűnt el a brazíliai őserdőben, ahol Z mitikus városát kereste. Brad Pittet egyébként legközelebb szeptemberben, a Coen-fivérek filmjében, a Burn After Readingben láthatjuk, decemberben pedig a The Curious Case of Benjamin Button című David Fincher-drámában. (via star-ecentral)
  • Újabb Hellboy 2-fotók kerültek ki a netre. Az egyiken a paranormális nyomozók megbeszélik a haditervet, a másikon meg az látszik, mennyit szokott ezekből megfogadni Pokolfajzat: egymaga fojtogatja a tündérkirályt. A teljes sorozat a régi képekkel együtt itt található. Az etyeki stúdióban forgatot Hellboy 2 júliusban kerül a mozikba, addig nézzük meg újra a trailert! (via slashfilm)  • Remake készül Keanu Reeves korai agymenéséből, a Bill és Ted oltári kalandjából is. 90-ben a későbbi Mátrix-sztár és Alex Winter egy telefonfülkébe szerelt időgéppel elrabolta  Szókratészt, Napóleont, Lincolnt és még vagy egy tucat történelmi hírességet, hogy ők feleljenek helyettük a töri pótvizsgán. A 91-es folytatásban pedig a kaszával hadonászó Halált szívatták. Arról viszont még nincs hír, hogy kik lesznek az új főszereplők, és hogy Reeves vagy Winter felbukkannak-e majd ebben részben is. (via moviehole)