Gyorshírek: Brad Pitt a brazil őserdőbe készül

2008.04.03. 12:00
  • Pitt lehet Percy Harrison Fawcett, az Amazóniában eltűnt brit felfedező a Lost City of Z című kalandfilmben. A sztár producerirodája, a Plan B már megszerezte a felfedező történetéből készült forgatókönyvet. Fawcett 1925-ben tűnt el a brazíliai őserdőben, ahol Z mitikus városát kereste. Brad Pittet egyébként legközelebb szeptemberben, a Coen-fivérek filmjében, a Burn After Readingben láthatjuk, decemberben pedig a The Curious Case of Benjamin Button című David Fincher-drámában. (via star-ecentral)
  • Újabb Hellboy 2-fotók kerültek ki a netre. Az egyiken a paranormális nyomozók megbeszélik a haditervet, a másikon meg az látszik, mennyit szokott ezekből megfogadni Pokolfajzat: egymaga fojtogatja a tündérkirályt. A teljes sorozat a régi képekkel együtt itt található. Az etyeki stúdióban forgatot Hellboy 2 júliusban kerül a mozikba, addig nézzük meg újra a trailert! (via slashfilm)



  • Remake készül Keanu Reeves korai agymenéséből, a Bill és Ted oltári kalandjából is. 90-ben a későbbi Mátrix-sztár és Alex Winter egy telefonfülkébe szerelt időgéppel elrabolta  Szókratészt, Napóleont, Lincolnt és még vagy egy tucat történelmi hírességet, hogy ők feleljenek helyettük a töri pótvizsgán. A 91-es folytatásban pedig a kaszával hadonászó Halált szívatták. Arról viszont még nincs hír, hogy kik lesznek az új főszereplők, és hogy Reeves vagy Winter felbukkannak-e majd ebben részben is. (via moviehole)