Aliz
6 °C
14 °C

Gyorshírek: Szőke bajsza lesz az új Magnumnak?

2008.04.04. 10:17
  • A hírek szerint Brendan Fraser és The Rock is szerepet kaphat a készülő elitkommandós filmben, a GI Joe-ban. Előbbi egy rövid cameo erejéig tűnik fel a Village People-szerkóban Gung Hoként, míg utóbbi a különleges osztag tengerészét alakítja, Shipwrecket. Érdekesség, hogy mindketten a Sommers-féle Múmia sztárjai voltak. A filmet 2009 augusztusában mutatják be. (via Cinematical)
  • Az új Hellboy II: The Goden Age előzeteséből végleg bebizonyosodott, hogy az egyszerű képregényfilmnél valami többet hozott létre Guillermo Del Toro, mert egészen extra lényeket talált ki. Mintha a Faun labirintusa és a Gyűrűk ura összekevert világában lennénk. A trailert itt lehet megnézni.

  • Kicsit későn ébredt, de ettől még jól beperelte Mel Gibsont a Passió társ-forgatókönyvírója. Benedict Fitzgerald csalással és szerződésszegéssel vádolja a rendezővé lett színészt. Szerinte Gibson félrevezette, mikor azt állította, hogy a film 4-7 millió dollárba fog kerülni, és ezért cserébe alacsony fizetést kapott a munkájáért. Fitzgerald szerint a Passiót valójában 25-50 millióból gyártották, az IMDb 30 millióra becsüli a költségeket. Gibson ügyvédei most azt akarják megakadályozni, hogy a pontos költségvetés ne kerüljön nyilvánosságra, csak a társíró ügyvédjei férhessenek hozzá. Korábban egy mexikói rendező az Apocalypto miatt perelte Gibsont, mert szerinte az amerikai-ausztrál kolléga tőle lopott ötleteket a filmhez.(via AP)
 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?