Gyorshírek: Szőke bajsza lesz az új Magnumnak?

2008.04.04. 10:17
  • A hírek szerint Brendan Fraser és The Rock is szerepet kaphat a készülő elitkommandós filmben, a GI Joe-ban. Előbbi egy rövid cameo erejéig tűnik fel a Village People-szerkóban Gung Hoként, míg utóbbi a különleges osztag tengerészét alakítja, Shipwrecket. Érdekesség, hogy mindketten a Sommers-féle Múmia sztárjai voltak. A filmet 2009 augusztusában mutatják be. (via Cinematical)
  • Az új Hellboy II: The Goden Age előzeteséből végleg bebizonyosodott, hogy az egyszerű képregényfilmnél valami többet hozott létre Guillermo Del Toro, mert egészen extra lényeket talált ki. Mintha a Faun labirintusa és a Gyűrűk ura összekevert világában lennénk. A trailert itt lehet megnézni.

  • Kicsit későn ébredt, de ettől még jól beperelte Mel Gibsont a Passió társ-forgatókönyvírója. Benedict Fitzgerald csalással és szerződésszegéssel vádolja a rendezővé lett színészt. Szerinte Gibson félrevezette, mikor azt állította, hogy a film 4-7 millió dollárba fog kerülni, és ezért cserébe alacsony fizetést kapott a munkájáért. Fitzgerald szerint a Passiót valójában 25-50 millióból gyártották, az IMDb 30 millióra becsüli a költségeket. Gibson ügyvédei most azt akarják megakadályozni, hogy a pontos költségvetés ne kerüljön nyilvánosságra, csak a társíró ügyvédjei férhessenek hozzá. Korábban egy mexikói rendező az Apocalypto miatt perelte Gibsont, mert szerinte az amerikai-ausztrál kolléga tőle lopott ötleteket a filmhez.(via AP)