Hírek: Cannes-ban mutatják be az Indiana Jonest

2008.04.07. 11:18
  • A George Clooney és René Zellweger főszereplésével, és Clooney rendezésével 58 millió dollárból készült amerikai focis film, a Leatherheads csak második lett a hétvégi bevételi listán. Ez azért tűnik kínosnak, mert az a 21 verte meg, aminek ez volt a második hete. 13 millió 475 ezer dollárt hozott a film, éppen csak megelőzve a Nim's Islandet. A Rotten Tomatoes-tól eddig 54 százalékot kapott. (via Boxoffice Mojo)
  • Az Amerikai szépséget és a Bőrnyakúakat jegyző Sam Mendes új vígjátékában Toni Collette szerepel középiskolai tanárként. A történet középpontjában egy házaspár áll, aki még meg nem született gyerekük számára keresnek tökéletes családi fészket. Nehéz lesz. (via Yahoo)
  • Május 22-én a cannes-i filmfesztiválon mutatják be az Indiana Jones legújabb részét, árulta el a film egyik szereplője, John Hurt. A fesztivál hivatalos programja csak a hónap végén lesz ismert. (via BBC)
  • Állítsuk meg Uwe Bollt! Eddig 18 ezer ember írta alá azt a petíciót, amiben a Bloodrayne rendezőjét arra kérik, hagyja abba a rendezést. Boll rendesen rájátszik erre a A világ legrosszabb rendezője imidzsre, valószínűleg ez az aláírásgyűjtés is a része. Itt lehet aláírni
  • A Börtönvonat Yumába írói, Michael Brandt és Derek Haas 3 millió dollárt kaptak, hogy forgatókönyvet írjanak a Bourne-könyveket szerző Robert Ludlum regényéből, The Matarese Circle-ből, ami egy hidegháborús kémsztori. Az MGM stúdió főnökei Denzel Washingont szeretnék főszereplőnek. (via Variety)