Gyorshírek: Készül az Elhagyott szoba 2, Antal Nimród nélkül

2008.04.09. 09:53
  • Beperelte Lindsay Lohant az a testőr, aki állítása szerint 19 héten át óvta a bugyivillantó színésznőt a paparazzóktól, de nem kapta meg ezért a fizetését. David Kim két hetet töltött el 24 órás szolgálatban (ezért heti 8000 dollár járt volna neki), ezen kívül 17 héten át vállalt esti testőrködést, heti 2800 dollárért, így a 21 éves Lohan már 55 ezer dollárral (8,9 millió forint) lóg neki. A színésznő szóvivője cáfolta, hogy a férfinek bármi köze lenne Lohanhez. (via AP)
  • Antal Nimród helyett Eric Bross forgatja le az Elhagyott szoba 2-t. A produkciónak azért még így is van magyar vonatkozása: az egyik főszereplő, Agnes Bruckner bár kaliforniai születésű, de az apja magyar. A 23 éves színésznő eddig főleg sorozatokban szerepelt, többek között a nálunk is népszerű 24-ben. A további szerepekben David Moscow és Gwendoline Yeo lesz látható, bemutató valamikor 2009-ben. (via cinemablend)
  • Robert De Niro Drew Barrymore-ral, Kate Beckinsale-lel és Sam Rockwellel játszik együtt Kirk Jones legújabb vígjátékában, az Everybody's Fine-ban. A film Giuseppe Tornatore  azonos című filmjének (Mindenki jól van) amerikai változata lesz: a megözvegyült főszereplő (De Niro) rádöbben, mennyire nem tud semmit a már felnőtt gyerekeiről. Elhatározza, hogy meglátogatja mindegyiküket, és lassan rádöbben, hogy teljesen más életet élnek, mint amit ő elképzelt nekik. Bemutató jövőre. (via Variety)
  • Anakin Skywalker lenyomta a hobbitokat: a hétvégén, péntektől vasárnapig a Spike TV leadta az új Star Wars trilógiát, a TNT pedig a Gyűrűk Ura-filmeket. A fiatal Darth Vader minden nap százezres nézőszámmal előzte Frodóékat, ezek szerint mégis bejött a csatornának az aranybikinis-fénykardos Star Wars kampány. (via yahoonews)