Judit
2 °C
7 °C

Gyorshírek: Készül az Elhagyott szoba 2, Antal Nimród nélkül

2008.04.09. 09:53
  • Beperelte Lindsay Lohant az a testőr, aki állítása szerint 19 héten át óvta a bugyivillantó színésznőt a paparazzóktól, de nem kapta meg ezért a fizetését. David Kim két hetet töltött el 24 órás szolgálatban (ezért heti 8000 dollár járt volna neki), ezen kívül 17 héten át vállalt esti testőrködést, heti 2800 dollárért, így a 21 éves Lohan már 55 ezer dollárral (8,9 millió forint) lóg neki. A színésznő szóvivője cáfolta, hogy a férfinek bármi köze lenne Lohanhez. (via AP)
  • Antal Nimród helyett Eric Bross forgatja le az Elhagyott szoba 2-t. A produkciónak azért még így is van magyar vonatkozása: az egyik főszereplő, Agnes Bruckner bár kaliforniai születésű, de az apja magyar. A 23 éves színésznő eddig főleg sorozatokban szerepelt, többek között a nálunk is népszerű 24-ben. A további szerepekben David Moscow és Gwendoline Yeo lesz látható, bemutató valamikor 2009-ben. (via cinemablend)
  • Robert De Niro Drew Barrymore-ral, Kate Beckinsale-lel és Sam Rockwellel játszik együtt Kirk Jones legújabb vígjátékában, az Everybody's Fine-ban. A film Giuseppe Tornatore  azonos című filmjének (Mindenki jól van) amerikai változata lesz: a megözvegyült főszereplő (De Niro) rádöbben, mennyire nem tud semmit a már felnőtt gyerekeiről. Elhatározza, hogy meglátogatja mindegyiküket, és lassan rádöbben, hogy teljesen más életet élnek, mint amit ő elképzelt nekik. Bemutató jövőre. (via Variety)
  • Anakin Skywalker lenyomta a hobbitokat: a hétvégén, péntektől vasárnapig a Spike TV leadta az új Star Wars trilógiát, a TNT pedig a Gyűrűk Ura-filmeket. A fiatal Darth Vader minden nap százezres nézőszámmal előzte Frodóékat, ezek szerint mégis bejött a csatornának az aranybikinis-fénykardos Star Wars kampány. (via yahoonews)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?