Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Kate Hudson népszerűbb, mint Jessica Alba

2008.04.14. 14:07
Kate Hudson és Matthew McConaughey a negatív kritikák ellenére is a budapesti toplista élére repítette a Bolondok aranyát, amire összesen 11641-en voltak kíváncsiak. 7255 nézővel stabilan tartja múlt heti második helyét az esőben vonagló csajokat felvonultató Streetdance - Step Up 2. A harmadik helyre szintén egy új induló futott be, bár a Nyolc tanú az 5751-es nézőszámot inkább a Lostban főszerepet játszó Matthew Fox miatt érte el, és nem a brilliáns történet miatt.

A múltheti listavezető, A bakancslista most csak a negyedik helyig jutott 4483 nézővel, a nyomában pedig ott a dübörög a  Fox rajzfilmelefántja, Horton (3975 néző). A 27 idegen igen című romantikus vígjátékra még mindig 3551-en ültek be a hétvégén, pedig a filmet már március 20 óta vetítik a mozik. A hetedik helyen végre magyar filmet láthatunk: 2866 nézőt érdekelt a Bakkermann, amiben Szőke kapitány és állandó tettestársa, Badár Sándor Guinnes-rekorder kenyeret süt egy jóseggű tanárnő kedvéért.

Bár a 3D-s U2 koncertfilmet csak 1777-en nézték meg a hétvégén, a magasabb jegyárak miatti 3 millió forintos bevételével megelőzte Emmerich grandiózus mamutvadász filmjét, az I.e. 10000-t, ami így a kilencedik helyre szorult 2452 nézővel. A hongkongi horror alapján forgatott A szem lett az utolsó a hétvégi toplistán. Csak 2075-en voltak kíváncsiak a vak Jessica Albára, aki levetkőzött volna, mint Kate Hudson, biztosan megtízszerezi a nézőszámot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?