Megkezdődött a Mozifanatikusok éjszakája

2008.04.18. 23:52
6-kor találkoztunk a Westendben a mozifanatikus nyertesekkel: a Csányi-rajongó Buksival és a gyáli Norbival meg a barátnőjével. A négy graffitisünk fél 7-kor csatlakozott egy barátnővel meg ikertesóval kísérve. Már az elején kiderült, hogy az összes jegy elkelt a Mozifanatikusok Éjszakájára. A Simpson családra és a Szemre be sem fértünk. A Nyolc tanúra fél órát vártunk, hogy legyen helyünk, és még fél órát a nézőtéren. Közben a mozi folyosóján fogyott a Red Bull meg szólt a house-zene, és az átlagéletkort 16-ra saccoltuk.


"Nagyon pörgős film a Nyolc tanú, bár kicsit 007-esnek éreztem, mert nem nagyon akart meghalni a főszereplő. :) De nagyon jó, mert több szálon fut, amik a végén találkoznak. :)" - írta erről Buksi. "A cím fordítása talán kicsit satnya, de a film izgalmas, jól összerakott, a végén egy kis köddel" - jegyezte le Norbi, aki barátnőjét azzal cipelte be, hogy cserébe egy romantikus filmet is megnéznek, itt csak a Mindenképpen talán van ebben a témában.


"Nagyon érzelgős volt az Elah völgyében - mondta a videórovatunk Maója már 11-kor az előtéri kávézóban, ő 8-kor jött át a Mamut moziból. - A párbeszédek bugyuták voltak." Közben Hajni is befutott az Index helyszíni csapatába: "Nekem tetszett az Elah. Kurva jól feszegette az iraki háborús témát." - nyomta le Maót. Most épp mindenki sorba áll a 11-es filmekhez. Hajni szerencsére már nem hallotta a Sweet Child O' Mine diszkóverzióját.