Gyorshírek: Wesley Snipes három év börtönt kapott

2008.04.25. 09:45
  • Az adócsalásért kiszabható legmagasabb büntetésre, három év börtönre ítélték csütörtökön a floridai Oscalában a 45 éves Wesley Snipest. A Penge és a Pusztító színészét a legsúlyosabb vádak, így a bűnszövetkezetben való részvétel alól felmentették. A szövetségi ügyészek az ügy országos jelentősége és az elkövető ismertsége miatt példás büntetést követeltek. Az igazságügyi minisztérium áprilisban közölte, hogy Snipes 15 millió dolláros (2,4 milliárd forint) adó kifizetése alól próbált meg kibújni. A vád szerint egy olyan cégnek volt az ügyfele, ami "a jövedelemadó elcsalására szakosodott" és amit már évek óta figyeltek a hatóságok. (MTI, AP)

  • Jim Carrey, Ewan McGregor és Rodrigo Santoro, a 300 Xerxésze a miami Halo nevű melegbárban végeztek terepmunkát a készülő melegfilmjükhöz. Jim Carrey csak ásványvizet ivott, de a többiek pezsgőztek. színészek pezsgőztek. Az I Love You Phillip Morris egy texasi bűnöző igaz történetét dolgozza fel, aki beleszeretett a cellatársába. „Jim Carrey figurája egy szélhámos és szabadulóművész, aki megszökik a börtönből, hogy velem lehessen” – nyilatkozta a sztoriról McGregor. (via Miami Herald)
  • A második baleset után felfüggesztette a legújabb James Bond-film second unitja a forgatást, amíg az okokat kivizsgálják. Szerdán két kaszkadőr kocsija ütközött (a fotóért ide kattints!), mikor a Quantum of Solace-t nyitó 15 perces autósüldözést vették fel. Aris Comninos a titkosügynök ellenfelét helyettesítette a kormány mögött, és egy Alfa Rómeó 159-el vette üldözőbe Bond Aston Martinját DB5-ét. A kaszkadőrt, aki a James Bond: A holnap markában és a Ryan közlegény megmentése című filmekben is dolgozott, a baleset után megműtötték, de kómában van. (via Telegraph)
  • Hivatalosan is megerősítették, hogy a Faun Labirintusát jegyző Guillermo del Toro rendezi a Hobbit-filmeket. Ehhez a mexikói rendezőnek négy évre Új-Zélandra kell majd költöznie, és ha év végén elkezdik a gyártást, akkor a filmek 2011-ben és 2012-ben kerülhetnek moziba. A forgatókönyvön valószínűleg A Gyűrűk Ura csapata dolgozik majd, és a két rész A hobbitot és A hobbit és A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége közötti hatvanéves időszakot dolgozza fel. (via Slashfilm)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport