Gyorshírek: Mel Gibson zsaruszerepben tér vissza

2008.04.29. 10:07
  • A Coen-fivérek Burn After Readingjével startol augusztus 27-én a velencei filmfesztivál. A két testvér szokás szerint producere, írója rendezője és vágója a filmnek, amiben ezúttal két gátlástalan edzőtermi dolgozó (George Clooney és Brad Pitt) akar jó pénzért túladni egy CIA ügynök (John Malkovich) elhagyott feljegyzésein. (via Variety)
  • Mel Gibson visszatér a filmvászonra: hat évvel a Jelek és a Katonák voltunk után az Edge of the Darknessben játszik főszerepet. A Casino Royale rendezője, Martin Campbell saját 1985-ös, azonos című BBC-tévésorozatából készít pörgős akciófilmet, amiben Gibson rendőrt alakít, aki aktivista lánya meggyilkolása ügyében nyomoz, de közben korrupciós ügyekbe keveredik. A forgatókönyvet a Téglát is jegyző William Monahan írja, a producer viszont ugyanaz lesz, aki a 13 évvel ezelőtti sorozat idején: Michael Wearing. Arról még nincs hír, mikor és hol kezdődne a forgatás. (via Variety)
  • Tegnap bemutatták a The Dark Knight második trailerét, de egyelőre csak egy kamerás verzióban terjed a neten, a hivatalos HD-verzióra még várni kell. Egy rajongó viszont összevágta a The Dark Knight előző trailerét Tim Burton klasszikus Batman-jeleneteivel, így most végre osztott képernyőn hasonlíthatjuk össze, ki a jobb Joker: Jack Nicholson vagy Heath Ledger? (via slashfilm)