100 millió dollárt hozott a Vasember

2008.05.04. 11:26
  • Megerősítették a védelmet Kate Hudson legújabb filmje, a Bride Wars forgatásán, miután elkapták a környéken a színésznő zaklatóját. A 44 éves Neil Bergmant eredetileg rablás miatt vitték be, de közben kiderült róla, hogy „beteges érdeklődést mutat Kade Hudson iránt”, és egyelőre 30 napra zárták be. A Bride Wars különben egy romantikus vígjáték, amiben Kate Hudson és Anne Hathaway ugyanarra a napra tűzik ki az esküvőjüket. (via Boston Herald)

  • A Vasember 32,5 millió dollárt hozott pénteken, és a Deadline Hollywood Daily szerint a teljes hétvégi bevétele elérte a 100 millió dollárt. Ezzel az új szuperhősmozi meghaladta a Pókember és az X-men folytatásának 85 millió dolláros teljesítményét. A 150 millióból gyártott Vasember viszont valószínűleg nem éri el a Pókember harmadik részének 151 millió dolláros rekordját, amivel Sam Raimi mozija minden idők legjobb nyitóhétvégéjét tudhatja magának. (via Reuters & Deadline Hollywood Daily)

  • "Öljétek meg Batmant!" - javasolja Heath Ledger Jokere a The Dark Kinght új trailerében, ami többféle felbontásban is felkerült a hivatalos oldalra. (via Slashfilm)
  • Drogfüggő, alkoholista és biszexuális popénekest játszik Nicole Kidman a Dusty Springfieldről szóló életrajzi filmben. A forgatókönyvet Michael Cunningham írja, aki az Órákkal már hozzásegítette az ausztrál színésznőt egy Oscarhoz. „Dusty Springfield a Beatlesszel és a The Rolling Stonesszal vonul be a zenetörténelembe” – nyilatkozta az író a brit popénekes főszereplőről. (Daily Mail)