Gyorshírek: Angelina Jolie Piszkos Harry akar lenni

2008.05.21. 10:20
  • Clint Eastwood a The Exchange cannes-i sajtótájékoztatóján cáfolta, hogy újabb Piszkos Harry-film készülne, mire Angelina Jolie közbeszólt, hogy ő azért eljátszaná a főszerepet. "Te lehetnél Dirty Harriet" - mondta erre a 78 éves rendező, akinek a filmjét Sean Penn lobbizására nélkül is imádták Cannes-ban, bár a kritikusok nem ezt tartják a legjobb munkájának. (via AFP & yahoonews)
  • Diego Maradona a vörös szőnyeges lépcsőn is ugyanúgy zsonglőrködik a labdával, mint fénykorában a pályán. A túlsúlyos futball-legenda Emir Kusturicával jött Cannes-ba, aki tavalyelőtt filmet forgatott Maradona sportkarrierjéről, Castróhoz és Hugo Chavezhez fűződő barátságáról, és arról, hogyan vált a globalizáció-ellenes mozgalmak Che Guevara-ikonjává. (via yahoonews)
  • Spike Lee beszólt Clint Eastwoodnak, amiért az Oscar-díjas rendező kifelejtette a Dicsőség zászlajából a színes bőrű katonákat. "Clint szerint nem harcoltak négerek a háborúban. El akarom mondani az én verziómat is." Spike Lee a Miracle at St. Annáról tartott sajtótájékoztatót Cannes-ban, a nézők itt láthatják először a film trailerét. A St. Anna a 93. Buffalo hadosztálynak állít emléket, amiben csak színes bőrű katonák harcoltak Olaszországban a németek ellen. (via Times Online)