Az Emmanuelle George Clooneyval tér vissza?

2008.05.30. 11:24
  • Huszonöt év után az Emmanuelle visszatér: a legújabb részt 2009 tavaszán mutatják be a mozikban, írta a Le Monde. Az 1974-ben forgatott legendás erotikus játékfilm francia-amerikai producere Alain Siritzky és a filmrendező-producer Alain Sarde újra összeálltak, hogy 50 millió eurós költségvetéssel leforgassák a XXI. század Emmanuelle-filmjét. Az erotikus történet egyszerre Európa, az Egyesült Államok, Ázsia és Dél-Amerika legegzotikusabb helyein fog játszódni. A forgatás pedig szeptemberben kezdődik, és szeretnék, ha George Clooney is szerepelne benne. (MTI)
  • James Spader és Jon Cryer visszatér a vászonra Robert Rodriguez Shorts című családi kalandfilmjében. A Warner Bros. filmjét rendezi, vágja és írja Rodriguez, amit a rendező szűkebb lakóhelyén forgatnak Austinban. A történet Black Fallsban játszódik, ahol mindenki a Black Box Unlimited Worldwide Industriesnak dolgozik, akiknek a kommunikációs szerkezete uralja az országot. Egy helyi fiatal szívárványszínű követ talál, ami teljesíti az emberek kívánságát. (Reuters)
  • Íme az első teaser Kevin Smith új filmjéből, a Zack és Miri Make a Pornóból, amit október 31-én mutatnak be. (Slashfilm)
  • Michael Bay-hír minden napra jut. A ma kiderül, hogy a Transformers 2-ben még több élő szereplőt szeretne a rendező, így lesz Megan Fox, John Turturro, Josh Duhammel, Tyrese Gibson. (Slashfilm)
  • Végre itt van a Coen testvérek új sötét kémkomédiájának trailere, amiben John Malkovich a CIA embere, Brad Pitt pedig edzőtermet vezet Frances McDormanddel, kisebb feladatokat kapott George Clooney, Tilda Swinton és Richard Jenkins. Szórakoztató trailer, amiben mindenki vicces, nagyon várom már. (Slashfilm)